Program for Børsen Gazelle-Masterclass 2021

Kl. 9.00-9.25
Sådan får vi gang i væksten efter corona

Jacob Risgaard, medstifter af Coolshop og medvirkende i Løvens hule, interviewes af Niels Lunde

Bliv klogere på omstilling af forretningen under corona og få gode råd til, hvordan vi kommer tilbage på vækstsporet.


Kl. 09.30-10.10
Masterclass: Gør forhindringer til forretninger

Brian Mikkelsen, adm. direktør, Dansk Erhverv

Er du udfordret af coronakrise, grøn omstilling, digitalisering og rekruttering af den rette arbejdskraft? Så er du ikke alene, og presset på de danske virksomheder vokser. På masterclassen lærer du, hvordan du håndterer de aktuelle samfundsudfordringer, samtidig med at du skalerer virksomheden, rekrutterer de rigtige medarbejdere og skaber systemerne til at gøre fremtidens forhindringer til forretninger.


Kl. 10.15-10.55
Masterclass: Eksporten skal øge væksten efter corona: to velafprøvede værktøjer til finansiering af eksportvækst

Per Holm Lynglund, deputy director, EKF byder velkommen til gæsterne direktør Johnny Koch fra fødevarevirksomheden Carnad og Niels Jensen fra eksportvirksomheden Varo

På masterclassen får du en række velafprøvede værktøjer, så du undgår at skulle sige nej til nye ordrer, fordi væksten går for stærkt. Du møder bl.a. en virksomhed, der bruger finansiering proaktivt i sit salgsarbejde og får inspiration til, hvordan du kan realisere din virksomheds vækstplaner og vinde flere ordrer på eksportmarkederne. 

Operationel finansiering af din egen virksomhed
Finansiering som konkurrenceparameter

Kl. 11.00-11.25
Ledelse på en ny måde: Hvad har vi lært af coronakrisen, og hvordan kan vi bruge det i fremtiden?

Heini Zachariassen, CEO og stifter, Vivino & Louise Opprud, forfatter og forsker, interviewes af Tina Riising.

Hør om rejsen fra iværksætter til international succes, og bliv klogere på de udfordringer og omkostninger, der er ved at satse alt på sin drøm. Lad dig desuden inspirere af, hvordan du finder den rette work/life- balance og leder på en ny måde.


Kl. 11.30-12.10
Masterclass: Kriser kan se ud på mange måder, men hvordan ruster man sig til kommende kriser og hvordan kan de udnyttes til at skabe ny vækst?

Thomas Hofman-Bang, CEO, Industriens Fond

På masterclassen får du viden om virksomheders arbejde med kriseparathed og modstandsdygtighed, samt værktøjer og metoder til at udnytte fremtidige kriser til forretningsudvikling og vækstskabelse.


Kl. 12.30-13.10
Masterclass: Nøglen til vækst efter corona ligger i at fintune din forretningsmodel og forenkle virksomhedens økonomifunktion

Christian Rasmussen, rådgivnings- og salgschef, Beierholm

På masterclassen bliver du klogere på, hvordan du arbejder med din forretningsmodel, og får konkrete eksempler på, hvordan andre har haft held med at tænke ud af boksen. Du får også gode råd til, hvordan du udnytter digitaliseringens muligheder for at opbygge en intelligent økonomifunktion, der giver indsigt og data til at træffe beslutninger, der skaber vækst.


Kl. 13.15-13.55
Masterclass: Brug data til at skabe vækst og innovation

Jakob Færgeman, chefkonsulent, Experian 

Få inspiration og praktiske værktøjer til, hvordan du kan benytte dine egne og nye data til at skabe vækst og innovation. Vi gennemgår eksempler på, hvorledes forskellige typer virksomheder på tværs af brancher benytter data til at vokse, uden at det behøver være kompliceret. Bliv klogere på BusinessInsight, som indeholder alle virksomhedsdata fra Danmark, Sverige, Finland og Norge, og få indblik i de enkelte virksomheders økonomiske situation.

18. maj 2021
Kl. 9.00
Online

Livestreaming via børsen.dk