Beierholms internationale netværk gør kundernes udvikling lettere

Skal du etablere en filial eller et datterselskab på et af din virksomheds markeder i udlandet? 

Så kan du med Beierholm gøre det med bistand fra et særdeles stærkt og relevant internationalt netværk af rådgivere og revisorer, som kan hjælpe med at guide din virksomhed og dig på plads. 

Beierholm er nemlig en del af det internationale netværk, HLB International, der netop har modtaget hæder som ”Network of the Year” blandt globale netværk inden for rådgivning og revision. 

Og hæderen er ikke kommet af sig selv – men fordi Beierholm og de udenlandske revisionsselskaber, der er medlem af HLB International, i en benhård global konkurrence formår at hævde sig på en lang række af discipliner inden for revision og rådgivning. 

Vi er meget stolte af den hæder, vi har opnået. Den bekræfter, at Beierholm har de helt rigtige samarbejdspartnere i HLB International, fordi vi formår at hjælpe vores kunder i hus med den rådgivning og revision, der skal til, når kunderne bevæger sig på tværs af landegrænserne, mens de udvikler deres forretning, siger Hakon Rønn Jensen, der er statsautoriseret revisor og partner og Beierholms internationale frontfigur i HLB-samarbejdet.

Beierholm-statsaut-revisor-Hakon-Rønn-Jensen.jpg
Hakon Rønn Jensen, statsautoriseret revisor og partner


Beierholm har fem landeansvarlige statsautoriserede revisorer, som hver for sig har en tæt kontakt til revisions- og rådgiverselskaber, som også er medlemmer af HLB-netværket. 

Det er gennem de landeansvarlige, at Beierholm aktiverer internationale samarbejdspartnere, når en kunde går i gang med overvejelserne om, hvordan man skal etablere sig på et nyt marked i udlandet. Eller styrke sin position på et lovende udenlandsk marked. 

Det hele handler om at hjælpe vores kunder. Medlemmerne i HLB International er alle særligt fokuserede på at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder. Og blandt dem er der flere og flere, der skaber forretning på tværs af landegrænser. Selv helt små selskaber arbejder mere og mere internationalt. 

Så er vi – fordi vi har stærke kolleger på de relevante markeder, som også er en del af HLB International – i stand til at opstille de scenarier, som vores kunder skal træffe beslutninger ud fra

Hvad kan bedst betale sig i den ene eller anden situation? 

Hvilke fordele og ulemper er der – ud fra de regler, der regulerer markedet i det land eller den region i landet, hvor vores kunder arbejder. Eller i det ene lokale marked frem for et andet? 

- Den meget relevante information kan vi stille til rådighed for vores kunder, fordi vi er en del af HLB. Det gør vores kunders udvikling lettere, siger Hakon Rønn Jensen. 

Han repræsenterer Beierholm i HLB Internationals globale bestyrelse. 

KONTAKT OS OG FÅ MERE AT VIDE OM MULIGHEDERNE FOR DIN VIRKSOMHED

Gennem samarbejdet i HLB International kan Beierholm aktivere revisions- og rådgivningsselskaber i 158 lande over hele verden, når kunder skal arbejde i et nyt marked. Tilsammen har revision- og rådgivningsselskaberne i HLB International 795 kontorer og mere end 29.000 ansatte.