Få Danmarks bedste SMV-rådgivning

Hos Beierholm ved vi, hvad vækst er. Vi har det seneste regnskabsår løftet vores omsætning med ikke mindre end 49 procent og har ca. 1.200 medarbejdere, med kontorer i 31 danske byer. Vi har i dag Danmarks bedste rådgivning til mindre og mellemstore danske virksomheder, og vi vil sætte en ære i at hjælpe dig et skridt videre.

Hos os er indgangen det lokale kontor, hvor revisoren kender det lokale erhvervsliv. Samtidig har vi et stærkt bagland af specialistfunktioner, der kan træde til i en stadig mere kompleks forretningsverden. Det sikrer dig den bedste rådgivning baseret på indsigt i din virksomhed og din branche.

Skift til Beierholm – det fortryder du ikke

Vi vil i første omgang gerne byde dig på en uforpligtigende kop kaffe, hvor vi afstemmer forventninger og behov. Efter mødet kommer vi med et oplæg til, hvordan vi mener, at vi kan hjælpe dig et skridt videre.

Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen til højre, så vender vi tilbage inden for kort tid. Du kan også gå ind på Kontakt os og finde netop den revisor, du gerne vil i dialog med.

Kontakt os

Kontakt os
Felter markeret med er påkrævet
in
Share
f
Share
Share