Beierholm søger for kunde

Receptionist til Svinkløv Badehotel

Vi søger en engageret, selvstændig og imødekommende receptionist.


Svinkløv Badehotel ligger i bunden af Jammerbugten i første klitrække med mindre end 200 meter til Vesterhavet. Hotellet er genopført med respekt for de gamle traditioner - både i byggestil og opholdsform. Vi har ingen gæste-wi-fi eller fjernsyn og telefon på værelserne. Til gengæld tilbyder vi rammerne for at slappe af og finde ro i hotellets hyggelige stuer eller i den omkringliggende storslåede natur. 

Hjertet af hotellet – receptionen, er det første man møder, når man træder indenfor. Her vil du have din daglige gang med at varetage alsidige opgaver såsom ind- og udtjekning, booking af værelser, restaurantreservationer, svare telefonen samt generelt at være til rådighed for vores gæster og sørge for, at de har det godt og føler sig hjemme hos os. 

Vi leder efter dig, der er åben, servicemindet, og stærk i at bevare ro og overblik, når der er travlt omkring dig. Vi foretrækker, at du er superbruger i Spectra og er godt bekendt med DinnerBooking. 

Vi har åbent i sommerhalvåret fra april til oktober, hvorfor stillingen vil være begrænset til dette omfang. Indenfor perioden er der tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling i dagtimerne fordelt på hverdage og weekender. 

Er du den rigtige til jobbet? Så send en motiveret ansøgning til os med info omkring dig selv og tidligere arbejdserfaring. Vedlæg meget gerne dit CV med tidssvarende foto. Ansøgningsfrist er den 30. januar 2019, og vi vil bestræbe os på at svare alle henvendelser. Samtaler holdes løbende.

Optimalt starttidspunkt er 1. april 2019, evt. tidligere. Vi glæder os til at høre fra dig. 

>>Klik her for at søge stillingen>>

in
Share
f
Share
Share