Finance Manager til Asiros Nordic A/S

Asiros Nordic A/S søger en Finance Manager, som vil være med til at udvikle og drive finans- og IT-afdelingen samt gennemføre den digitale transformation af finansafdelingen.

 

Om virksomheden

Asiros Nordic A/S er en handels- og produktionsvirksomhed i rivende udvikling. Vi leverer saft og koncentrat og har eget tapperi, hvor vi tapper primært ingefærshot på flasker fra 60 ml til 1 liter. Asiros Nordic A/S er ligeledes producent og leverandør af specialudviklede fødevarer baseret på bær, inklusive BerryShieldTM bærpulvere og MitoActiveTM kosttilskud.

Opgaven

Som Finance Manager vil du få det overordnede ansvar for alle økonomi- og regnskabsrelaterede opgaver i Asiros Nordic A/S. Der er to medarbejdere i bogholderiet ud over dig. 

Det indebærer opgaver som månedsrapportering, budgettering, resultatopfølgning, løbende optimering af driftsøkonomi og forretningsgange, løbende økonomi- og likviditetsstyring samt controlling. Du skal desuden være med til at etablere sammenhængene imellem indkøb, produktion. lager og økonomisystemer, samt klargøre alt til revisionen. 

Du får det overordnede ansvar for IT-driften samt implementeringen af IT-projekter. Vi ønsker, at der skal laves et stort serviceeftersyn af de daglige rutiner, som findes i dag. Du vil få en afgørende rolle i at skabe nye rapporteringsmodeller, som kan hjælpe os til at skabe en endnu bedre virksomhed. Du bliver en aktiv sparringpartner for direktør og ejere i forbindelse med budgettering, styring, opfølgning m.v. 

Din profil

  • Du har en finansiel uddannelse som f.eks. HD-R, cand.merc. eller tilsvarende
  • Du har regnskabs- og finansielle kompetencer og er en erfaren bruger af økonomistyringssystemer. Ideelt set er du en erfaren bruger i NAV Microsoft Dynamics og gerne superbruger
  • Du begår dig hjemmevant med IT
  • Du har blik for forretningen og har en god menneskeforståelse og indlevelsesevne
  • Du er struktureret, og det ligger i dit DNA at ville effektivisere administrative processer og opgaver
  • Du har viljen, lysten og drivet til at løfte virksomheden til næste niveau
  • Sprogligt behersker du dansk og engelsk.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en spændende stilling i en fantastisk virksomhed med gode udviklingsmuligheder og stort fokus på optimering, kvalitet og ledelse. Dit arbejdsfelt vil foregå i et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige ledelse, direktør og ejere. 

Henvendelse

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, og vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jette Jordan Jensen fra Beierholm på tlf. 96 34 72 17 eller mail jjj@beierholm.dk.

Interesserede opfordres til at ansøge snarest muligt, da vi løbende vil indkalde til samtaler. 

Ansøgning og CV indsendes online til os. Klik for ansøgning  >>ANSØG ONLINE HER<<

in
Share
f
Share
Share