Beierholm søger for kunde

Erfaren bogholder søges til alsidig stilling hos attraktiv virksomhed i Glostrup

Til UNDER-COVER Holding APS, der er beliggende i Glostrup søges en ansvarlig bogholder, som i tæt samarbejde med virksomhedens direktør, kan varetage ansvaret for virksomhedens bogholderi. Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer ugentligt. 

UNDER-COVER Holding er paraply for virksomhedens 3 selskaber, beskæftiger ca. 50 mennesker og er en veldrevet virksomhed med en uformel organisation og omgangstone. Virksomheden har et godt omdømme og kendetegnes som en attraktiv arbejdsplads med gode medarbejderforhold. 

Arbejdsområder

Som virksomhedens bogholder vil du få ansvaret for virksomhedens økonomistyring. Udover at varetage de overordnede funktioner er det vigtigt, at du også kan tage del i de løbende daglige opgaver i økonomifunktionen. Du får en strategisk nøglerolle, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens direktør og øvrige medarbejdere. Dine naturlige ansvarsområder bliver virksomhedens bogholderi herunder:

  • Bogføring
  • Lønadministration
  • Betalinger af kreditorfaktura
  • Opfølgning på debitorer
  • Momsregnskab
  • Indberetninger til offentlige myndigheder
  • Administrative ad hoc. opgaver
  • Udarbejdelse af perioderegnskaber og klargøring til årsregnskaber
  • Kontakt til bank, forsikringsselskab, offentlige myndigheder og revisor.

Din profil og dine kvalifikationer

Det forventes, at du har praktisk erfaring fra en lignende stilling.

Du er en omhyggelig og kvalitetsbevidst person med et godt overblik og med lyst til udvikling og samarbejde. Du er en kompetent it-bruger og har indgående kendskab til Office-pakken. Erfaring med Navision og Pro-løn er en fordel, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en spændende stilling i en velfungerende virksomhed med gode udviklingsmuligheder med stor fokus på optimering, kvalitet og ledelse. Derudover vil relevant uddannelse/oplæring ligeledes blive tilbudt indenfor faget.

Ansættelse

Tiltrædelse efter aftale, men vi venter gerne på den rette profil.

Du tilbydes attraktive lønvilkår efter kvalifikationer.

Henvendelse

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt statsautoriseret revisor hos Beierholm Carl Verner Christiansen på tlf. 87 32 57 42.

Ansøgning vedlagt relevante data bedes sendt online via dette link: Link til ansøgning 

in
Share
f
Share
Share