Direktør - COO, Aalborg

Mazda, Suzuki, Hyundai - Aalborg 

Om virksomheden 

N.O. Jensen A/S er en af Jyllands største forhandlere af Mazda, Suzuki og Hyundai.

Siden 1993 har virksomheden været ejet af Søren Bohl Nielsen og Lars Bohl, der er 3. generation af stifteren Niels Olav Jensen. Søren Bohl Nielsen udgør i dag direktionen i selskabet, der gennem de seneste år tillige har haft en professionel bestyrelse. Dette har styrket såvel forretningsgrundlag som markedsposition, og N.O. Jensen A/S fremstår i dag som et moderne bilhus med stærke brands og et godt udviklingspotentiale. Selskabet ønsker nu at styrke direktionen for at kunne fortsætte den gode udvikling. 

Forretningsdrift, udvikling og lederskab 

Med reference til bestyrelsen får du i tæt samarbejde med den administrerende direktør ansvaret for at imødekomme kunde- og importørkrav og videreudvikle virksomheden i et særdeles konkurrencepræget marked. Du bliver drivkraften i virksomhedens fortsatte markedsmæssige og økonomiske udvikling, indtjening og drift. Det er også dig, der går i spidsen for udarbejdelse, implementering og eksekvering af en ny strategi.

Ud over direktionsansvaret varetager du selv ledelsen af salgsafdelingen, ligesom rollen som ressourceperson og sparringspartner for økonomichef og eftermarkedschef også ligger i dine hænder. Kompetenceudvikling, implementering af konkrete, afdelingsspecifikke markedsaktiviteter, handlingsplaner og kampagner med mål og milepæle samt effektiv opfølgning bliver vigtige elementer heri. Med et godt blik for virksomhedens samlede værdikæde og i samspil med økonomichefen opsætter du et nøgletalsbaseret handlingsberedskab og udarbejder krav til en dækkende rapportering, der også omfatter nye, igangsatte markedsaktiviteter. Endelig skaber du gennem din evne til at vise retning og lederskab grundlaget for en fortsat høj trivsel hos alle medarbejdere, hvor ejerskab og medansvar er bærende søjler. 

Dynamisk ledelseskapacitet med økonomisk indsigt 

Du har erfaring på direktionsniveau, gerne fra en mellemstor handels- eller servicevirksomhed. Alternativt har du haft det overordnede afsætningsansvar i en beslægtet virksomhed i en stærkt konkurrencepræget branche og ønsker nu medansvar for den samlede forretning.

Du har en relevant kommerciel, økonomisk og ledelsesmæssig uddannelse og har haft succes med ledelse og forretningsdrift. Din økonomiske indsigt er velfunderet, og du besidder evnen til at gebærde dig med strategiske forhandlinger og taktisk planlægning, for straks efter selv at tage førertrøjen på i den operationelle implementering af de trufne beslutninger.

Vigtigst er det, at du med respekt for en familievirksomheds traditioner, kultur og værdier tålmodigt men effektivt er i stand til at forankre virksomhedens fremtidige strategiske tiltag. Har du også indsigt i leasing, finansiering og leverandørforhandling er det et klart plus. Af natur er du leder med stor L. Du besidder en naturlig autoritet og en sund dømmekraft. Din beslutningskraft og din evne til prioritering og eksekvering er i topklasse, og du opnår naturligt følgeskab og en stærk medarbejdertillid i kraft af dit harmoniske og ligefremme væsen. 

Nøglerolle i en traditionsrig familievirksomhed 

Du tilbydes at blive en del af direktionen i en traditionsrig virksomhed med et godt renomme. Du får herudover ikke mindst en unik mulighed for at skabe nye resultater i en spændende direktørstilling, hvor du under de rette forudsætninger på sigt kan blive den fremtidige frontfigur i selskabet. 

Ansøgning

Send din ansøgning med CV via dette link: ”Søg stillingen” - senest 2. oktober 2017. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Jan Erik Elgaard, Elgaard Mancom på 20 88 86 18 eller bestyrelsesformand Finn Bødtker på 40 80 35 30. 

N.O. Jensen A/S er en af Jyllands største autoriserede forhandlere af de tre stærke brands Mazda, Suzuki og Hyundai og afsætter såvel nye som bedre brugte biler til loyale kunder i hele det nordjyske marked. Virksomheden, der er etableret i 1939, beskæftiger ca. 60 medarbejdere i et moderne, traditionsrigt og velkonsolideret bilhus i Aalborg.

in
Share
f
Share
Share
vr porn