Vi skal lytte til gazellerne

Årets gazellekåringer 2017 er i fuld gang, og i Beierholm har vi igen i år fornøjelsen af at følge den danske vækstelite helt tæt på, når vi sammen med Børsen hylder gazeller fra hele landet.

Gazellekåringerne minder om, at der uanset konjunkturerne i Danmark og landene omkring os altid findes en opskrift på vækst. Der findes altid en måde, hvorpå forandringer i form af internationalisering, digitalisering, automatisering osv. kan vendes til en mulighed og et forretningspotentiale. Det handler bare om at finde det og forfølge det, og gazellevirksomhederne er levende og inspirerende eksempler på, hvordan det skal gøres.

Når Beierholm igennem flere år har samarbejdet med Børsen Gazelle og bakket op om gazellevirksomhederne, så skyldes det ikke så meget den pomp og pragt, der er forbundet med selve fejringen af gazellerne. Det skyldes derimod, at vi har dyb respekt for de resultater, som gazellerne lykkes med at skabe og den måde, hvorpå de genopfinder dansk erhvervsliv. Når vi oplever gazellevirksomhederne på konferencerne rundt om i landet fortælle om deres vej til vækst, så lytter vi, og det er der rigtig mange andre virksomheder, der også gør. Det er på den måde, Børsen Gazelle skaber den største værdi for såvel erhvervslivet og det samfund, der er afhængig af, at vi hele tiden afsøger markedet for nye vækstveje.

I Beierholm glæder vi os til at fortsætte samarbejdet med gazellevirksomhederne og til at assistere dem med at indfri endnu mere af deres vækst- potentiale. Og så glæder vi os i det hele taget over at være med til at sætte fokus på den vækstelite, der er rollemodeller i dansk erhvervsliv.

in
Share
f
Share
Share
vr porn