Værdifulde indsigter

 

Beierholm er Børsen Gazelle Partner og er med ved gazellekåringerne rundt i landet. Følg med i nyhedsstrømmen her, hvor vi bringer værdifulde indsigter.


Tirsdag d. 10. december blev der i Tivoli Hotel & Kongrescenter i København sat et festligt punktum for Børsen Gazellekåringerne 2019. I alt 2043 gazellevirksomheder har i forbindelse med årets kåringer høstet velfortjente klapsalver. 

De største af slagsen gik denne aften til Skagen Blade Technology ApS, der med en vækst på mere end 6.000 pct. blev årets landsvinder. En vækst opnået via serviceløsninger til vindmølleindustrien.

Vejen til vækst er dog sjældent den samme for de enkelte gazellevirksomheder. Alligevel er der temaer og tendenser, som har været gennemgående for årets gazellekåringer, og som på den ene eller anden vis har spillet en rolle i vækstvirksomhedernes succes.

Vi har samlet 5 Gazelle-guldkorn serveret af eksperter og gazellerne selv fra scenen ved finalefesten.

>> Læs med her


Hvad er det, disse virksomheder har gjort så godt? Hvordan har væksten opnået et momentum, der har bragt virksomhederne frem blandt årets gazeller? Det er spørgsmål med mange svar, men et af de gazelle-guldkorn, der denne aften blev serveret fra scenen i Odense, pegede på vigtigheden i at tage styringen, når det gælder virksomhedens digitalisering og det, der følger med i form af datahåndtering og sikkerhed.

>> Læs med her


Det er ikke et tilfælde, at mange gazelle virksomheder også er på eksportmarkedet. Eksport er en naturlig vej at gå, når det handler om skalering af sin virksomhed. Men fører vejen helt til etablering i udlandet eller skal eksporten foregå fra Danmark?

>> Læs med her


Med Beierholm Virksomhedsvurdering kan du hurtig og nemt få en troværdig vurdering af din virksomheds værdi. Det er samtidig en god måde at komme i gang med sit generationsskifte.

>> Læs med her


Mange danske virksomheder er i fuld gang med en digital omstilling, der også omfatter virksomhedens økonomifunktion. Men hvordan kommer man i gang, og hvilke ting skal man have hjælp til.

>> Læs med her


Det er kun en fordel for en familiedrevet virksomhed at have et åbent og ærligt forhold til sin revisor. Hvis vi var lukkede omkring det familiemæssige, kom sandheden måske ikke altid frem, siger direktør i bcm transtech a/s, Torben Christiansen. Han inviterer også Beierholms revisor med til virksomhedens bestyrelsesmøder som professionel sparringspartner.

>> Læs med her


Sørg for at udnytte de gunstige finansieringsmuligheder og gør dit forarbejde grundigt. Det er centralt for alle virksomheder og måske særligt for vækst virksomheder.

>> Læs med her


Der er mange parametre, du som virksomhed, og privatperson, skal tage højde for, når du skal ud og hente finansiering. Vi har her samlet en håndfuld af de mest centrale overvejelser, du bør gøre dig.

>> Læs med her


Årets gazellekåringer blev skudt i gang i Aalborg den 30. oktober, da Musikkens Hus i Aalborg lagde scene til velfortjente skulderklap til regionens vækstglade virksomheder.

Aalborgvirksomheden SACKit, der skaber funktionelle livsstilsprodukter i et eksklusivt dansk design, modtog i år deres tredje gazelle. 

>> Se interview med dem her


 

 

Beierholm kan hjælpe din virksomhed på vej

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi står klar med sparring og kompetent rådgivning, der når hele vejen rundt om din virksomheds behov – også når det drejer sig om forretningsudvikling, ejerskifte, professionalisering, digitalisering og meget andet. Kontakt et af vores 31 kontorer i hele landet. Vi er altid tæt på dig.

in
Share
f
Share
Share