Gazellekåringer hvert efterår - her kåres regionale og nationale vækstsucceser

Beierholm er partner ved Børsen Gazelle Kåringerne, hvor vi hvert efterår fejrer Danmarks mest succesrige vækstvirksomheder. 

Fem steder over hele landet kårer vi de mest succesrige vækstvirksomheder i hver region – og senere kårer vi også den nationale Børsen Gazellevinder blandt de regionale vindere. 

Beierholm er Børsen Gazelle Partner - fordi vi brænder for din succes

Beierholm er Børsen Gazelle Partner. Vi brænder for vores kunder – og brænder for at bruge vores ekspertise til at rådgive dig, når du skal træffe de beslutninger, der giver din virksomhed succes. Læs mere om Beierholms partnerskab.

 

Læs også

Værdifulde indsigter

Vi skaber ro om din vækst

Sådan bliver du gazelle

Indsigter fra Gazellekåringerne 2019

Beierholm er med til Børsen Gazellekåringerne i efteråret og herunder finder du uddrag fra nyhedsstrømmen.

Tirsdag d. 10. december blev der i Tivoli Hotel & Kongrescenter i København sat et festligt punktum for Børsen Gazellekåringerne 2019. I alt 2043 gazellevirksomheder har i forbindelse med årets kåringer høstet velfortjente klapsalver. 

De største af slagsen gik denne aften til Skagen Blade Technology ApS, der med en vækst på mere end 6.000 pct. blev årets landsvinder. En vækst opnået via serviceløsninger til vindmølleindustrien.

Vejen til vækst er dog sjældent den samme for de enkelte gazellevirksomheder. Alligevel er der temaer og tendenser, som har været gennemgående for årets gazellekåringer, og som på den ene eller anden vis har spillet en rolle i vækstvirksomhedernes succes.

Vi har samlet 5 Gazelle-guldkorn serveret af eksperter og gazellerne selv fra scenen ved finalefesten.

>> Læs med her


Årets gazellekåringer blev skudt i gang i Aalborg den 30. oktober, da Musikkens Hus i Aalborg lagde scene til velfortjente skulderklap til regionens vækstglade virksomheder.

Aalborgvirksomheden SACKit, der skaber funktionelle livsstilsprodukter i et eksklusivt dansk design, modtog i år deres tredje gazelle. 

>> Se interview med dem her

 

 

 

Beierholm er for 6. år i træk Børsen Gazelle partner.

in
Share
f
Share
Share