Vi springer med gazellerne for femte år i træk

Beierholm er med som Børsen Gazelle Partner for femte år i træk, og det er en stor glæde, at vi i år kan være med til at fejre over 2000 danske virksomheder, der har leveret varen – og flotte resultater.

Mere end bare en revisor

Resultaterne kommer ikke af sig selv. Det ved vi i Beierholm, for vi har vores daglige gang i talrige vækstvirksomheder over hele landet. Ofte har vi været med fra den spæde start – og spillet en aktiv rolle som den, der medvirker til at skabe tryghed om de økonomiske rammer, men også udfordrer virksomheden med nye tanker. 

Derfor er vi også mere end bare revisorer og rådgivere, men nære sparringspartnere, der på én gang kender din virksomhed til bunds og kan se den udefra. Og samtidig hjælpe dig til at flytte forretningen – indefra.

Få værdiskabende rådgivning

Beierholm er til stede i 29 byer over hele landet. Vi lægger vægt på at være tæt på, så vi kan følge din virksomhed i dens udvikling – og tilbyde relevante løsninger og værdiskabende rådgivning. Det indebærer blandt andet:

  • Et dedikeret team af rådgivere, du altid kan komme i kontakt med
  • Proaktiv sparring, når der opstår nye muligheder
  • Branchekendskab og specialister inden for blandt andet skat og moms
  • Mulighed for hel eller delvis outsorcing af bogholderi, regnskab og løn
  • Digitale løsninger, der giver overblik og letter hverdagen i din virksomhed.

 Kontakt os

Kontakt os for en helt uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med værdiskabende rådgivning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Kontakt os
Felter markeret med er påkrævet
in
Share
f
Share
Share