Beierholm afholder workshop om Intelligent Økonomistyring

 

 

Til Børsen Gazelle Accelerator kan du deltage i en af seks workshops, der afholdes af Børsen Gazelles samarbejdspartnere: Beierholm, Nykredit, Industriens Fond, Experian, Dansk Erhverv og EKF.

På Beierholms workshop kan du blive klogere på, hvordan din økonomiafdeling kan frigøre tid til vækst ved at arbejdere smartere og udnytte digitale muligheder. 

Workshoppen er helt nede på jorden, og vi tager udgangspunkt i konkrete udfordringer fra dagligdagen i virksomheder som din.

På Beierholms workshop møder du:

Steen Søgaard Rasmussen, leder, økonomisk rådgivning, statsaut. revisor

Susanne Meng Kummerfeldt, økonomisk rådgiver.


 

Beierholm er Børsen Gazelle Partner og er med ved gazelle accelerator-konferencer e rundt i landet. Følg med her og få udsagn og indsigter fra årets konferencer.

 

 

Beierholm kan hjælpe din virksomhed på vej

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi står klar med sparring og kompetent rådgivning, der når hele vejen rundt om din virksomheds behov – også når det drejer sig om forretningsudvikling, ejerskifte, professionalisering, digitalisering og meget andet. Kontakt et af vores 32 kontorer i hele landet. Vi er altid tæt på dig.

in
Share
f
Share
Share