Temaartikler fra Børsen Gazelle Accelerator 2018

 

 

Vækst er godt, men det presser også virksomheden – så meget, at nogle af dem går ned. Ofte bliver revisor først involveret, når det er for sent. Sådan behøver det dog ikke at være. Vi har talt med partner og statsautoriseret revisor Kasper Rabing Christensen om vigtigheden af, at virksomhed og revisor husker at tale sammen. I god tid.

>> Læs mere, se video og bliv inspireret


Mange forbinder værdiansættelse af virksomheden med et nært forestående salg eller generationsskifte. Men det giver god mening – og muligheder – at kende virksomhedens teknisk beregnede værdi, mener Peter Vinstrup Henriksen fra Beierholm. Også selvom man ikke står og skal sælge her og nu.

>> Læs med her og få inspiration


EXIT-STRATEGIER ØGER FOKUS OG SKABER GROBUND FOR VÆKST. Virksomheder med en gennemarbejdet exit-strategi forbereder sig ikke kun på forandringer i ledelsen. Når de ændrer fokus fra drift til strategi, skaber de også grobund for vækst.

>> Læs artikel og se video her

 

Beierholm er Børsen Gazelle Partner og er med ved gazelle accelerator-konferencer e rundt i landet. Følg med her og få udsagn og indsigter fra årets konferencer.

 

 

Beierholm kan hjælpe din virksomhed på vej

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi står klar med sparring og kompetent rådgivning, der når hele vejen rundt om din virksomheds behov – også når det drejer sig om forretningsudvikling, ejerskifte, professionalisering, digitalisering og meget andet. Kontakt et af vores 30 kontorer i hele landet. Vi er altid tæt på dig.

in
Share
f
Share
Share