AFLYST: Vær med til Børsen Gazelle Accelerator – og hent inspiration til vækst

På grund af COVID-19 situationen i Danmark er nedenstående Børsen Gazelle Accelerator arrangementerne desværre aflyst i foråret 2020.

Børsen arbejder dog lige nu på at ændre konferencerne til et andet værdifuldt alternativ. 

De fysiske møder konverteres til en podcast-serie med Niels Lunde som vært. Podcast-serien vil tage fat i nogle af de temaer og udfordringer som gazelle virksomheder og gazelle aspirerende virksomheder er optaget af i hverdagen. Det er temaer som vækstambitioner, data, risiko, eksport og finansiering. Niels Lunde vil undervejs have dialog med forskellige cases, samt alle Børsen Gazelle Partnere – Beierholm, Experian, EKF, Nykredit, Industriens Fond og Dansk Erhverv.

 

Vil vil informere omkring de planlagte podcasts i den kommende tid.

________________________________

Beierholm er med i forreste række, når Børsen Gazelle Accelerator løber af stablen. 

Det sker fire steder over hele landet i april og maj. 

Her klæder vi Danmarks Gazelle-virksomheder på til at udbygge væksten yderligere. Og det gælder også dig, der har en vækstvirksomhed, som er på vej til at blive gazelle.

Du har mulighed for at deltage følgende steder:

Midtjylland/Aarhus, den 21. april, Radisson Blu Scandinavia

Nordjylland/Aalborg, den 29. april, Comwell Hvide Hus

Sjælland/København, den 6. maj, Børsbygningen

Syddanmark/Middelfart, den 12. maj, Hindsgavl Slot

Beierholm afholder workshop

Du har mulighed for at deltage i Beierholms workshop om, hvordan du kan frigøre op til 30 procent af dine omkostninger, når du digitaliserer din økonomifunktion.

Samtidig kan du deltage i fem andre workshops, der er målrettet ambitiøse vækstvirksomheder, deres ejere, ledere og nøglemedarbejdere.

Beierholms workshop - Hvordan får du tid og råd til digitalisering

Det kræver tid, ressourcer og kompetencer at udnytte de muligheder, der findes i det digitale opbrud af den klassiske virksomhedsdrift. De færreste vil modsætte sig digitale løsninger, der kan frigøre tid, integrere systemer og sætte strøm til manuelle arbejdsgange, men hvordan og hvornår kan det betale sig? Hos Beierholm oplever de, at mange virksomheder kan spare 30 pct. i omkostninger til økonomifunktionen ved outsourcing.

På denne workshop bliver du klogere på, hvordan du kan begynde at høste de fordele, som vi i dag kalder ”digitale”, men som i morgen bare vil være en naturlig del af hverdagen i enhver virksomhed

 

Som kunde hos Beierholm har du mulighed for at komme gratis med til Børsen Gazelle Accelerator konferencerne, kontakt din revisor for at høre mere.

Børsen Gazelle Accelerator i Børsbygningen.

Beierholm workshop

in
Share
f
Share
Share