Beierholm årsrapporter

Beierholm årsrapport 2015/2016

På vej ind i fremtiden med en klar strategi og et stærkt afsæt

Beierholm har i regnskabsåret færdigudviklet strategiplanarbejdet, der skal sætte retning frem mod 2020. Med udgangspunkt i vores kunder, vores medarbejdere og Beierholms stærke værdisæt vil vi udfolde vores aktiviteter ud fra Beierholms mission: 

Branchens bedste rådgiver for mindre og mellemstore virksomheder, baseret på nærvær og kompetence

 

Beierholms absolutte fokus er de mindre og mellemstore virksomheder i Danmark, og vi anser os for den rådgivningsvirksomhed herhjemme med størst hovedfokus på mindre og mellemstore virksomheder. 

Beierholm har fokus på vækst, både kundernes og egen vækst. I tråd med den strategi blev der i november 2015 og i januar 2016 offentliggjort to store kommende revisorfusioner med henholdsvis RSM plus og med AP Statsautoriserede Revisorer, der fra det følgende regnskabsår 2016/17 bliver en del af Beierholm. Med denne tilgang af knap 300 medarbejdere vokser Beierholms medarbejdertal med mere end 40 procent. 

Samlet bliver vi mere end 950 medarbejdere, som arbejder ud fra Beierholms mission. Det er et fantastisk afsæt til at kunne realisere vores strategiplan. 

Hent Beierholms Årsrapport 2015/16
 

Se Beierholms tidligere årsrapporter her:
 

Kontakt os

Kontakt os
Felter markeret med er påkrævet
in
Share
f
Share
Share
vr porn