Sæby. Ny ferielov - hvad betyder det for dig?

Kom til morgenmøde og få indblik i hvad den nye ferielov betyder for dig og hvilke regnskabsmæssige konsekvenser den har.

Den nye ferielov giver anledning til mange spørgsmål i virksomhederne. Men hvad betyder den for dig, og hvilke regnskabsmæssige konsekvenser skal du forholde dig til? Det giver vi et indblik i til morgenmøde

 

torsdag den 6. juni, kl. 8.00-10.00, hos Hotel Viking, Frederikshavnsvej 70-72, 9300 Sæby.

 

PROGRAM
Kl. 8.00 - 8.30 - Ankomst, samt kaffe og rundstykker
Kl. 8.30 - 10.00 - Intro til Ferieloven og regnskabsmæssige konsekvenser 

  • Folketinget vedtog den 25. januar 2018 en ny ferielov, der træder i kraft 1. september 2020. Ændringen medfører en række ændringer for optjening og afholdelse af ferie for funktionærer og timelønnede. Vi vil introducere den nye lov og sætte fokus på de ting, du skal være opmærksom på som arbejdsgiver, regnskabschef eller ansat i regnskabsafdelingen.

  • Den nye ferielov medfører en række regnskabsmæssige ændringer bl.a. vedrørende opgørelse af medarbejdernes feriepenge. Vi vil her komme ind på, hvordan feriepengene fremadrettet håndteres regnskabsmæssigt.

  • Når den nye ferielov træder i kraft får virksomhederne muligheden for at afregne feriepenge til en Feriefond, men får også mulighed for at beholde likviditeten selv. En afregning her-og-nu til Feriefonden kan være en likviditetsmæssig udfordring for de fleste virksomheder. Vi vil fortælle om muligheden for at beholde likviditeten i virksomheden og hvilke konsekvenser det har, således at I er klædt på til at tage denne beslutning.

Læs mere og tilmeld dig her

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share