RIR Revision i Roskilde og Holbæk bliver en del af Beierholm

RIR Revision har indgået en aftale med Beierholm. Det betyder, at RIR Revision pr. 1. august 2019 skifter navn til Beierholm, og at alle medarbejdere fortsætter på de nuværende adresser i Roskilde og Holbæk.

I Roskilde kan Beierholm byde velkommen til ca. 30 nye kolleger i Roskilde og 15 nye kolleger i Holbæk. Heraf indtræder syv revisorer som partnere i Beierholm: Birgit Sode, Kristian Klarholt Jensen, Thomas Skinbjerg, Mogens Olsen, Søren Nejstgaard Larsen, Palle Thaisen og René Mørch Sørensen. Kristian Klarholt Jensen fortæller om beslutningen:

”Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejer-drevne og mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen, og på den anden side, at Beierholm lægger stor vægt på lokal tilstedeværelse og nære relationer som en vigtig forudsætning for at kunne gøre en forskel for deres kunder. Med Beierholms stærke fokus på ejer-drevne og mindre og mellemstore virksomheder ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match.”

Hos Beierholm i Roskilde glæder partner og statsautoriseret revisor Carsten Johnsen sig også over, at erhvervslivet på Midt- og Vestsjælland nu får tilført endnu flere kompetente kræfter:

”Beierholm har haft kontor i Roskilde i en del år, og vi har ønsket at styrke vores tilstedeværelse. Det er lykkedes nu, og det glæder os meget, fordi det giver den nærhed til kunderne, som vi lægger så stor vægt på i Beierholm. Samtidig vil det driftige sjællandske erhvervsliv få en endnu stærkere samarbejdspartner, ikke mindst i kraft af de stærke kompetencer, som de nye partnere tager med til Beierholm. Vi lægger vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til.”

Med udvidelsen styrker Beierholm sin position på Sjælland og Lolland-Falster, som vil blive betjent af cirka 240 medarbejdere fordelt på otte kontorer. Dertil kommer kontoret i København med ca. 250 medarbejdere. På landsplan beskæftiger Beierholm ca. 1.200 medarbejdere på 29 kontorer.

Faktaark

  • Beierholm er en dansk revisionsvirksomhed, indehavet af 103 statsautoriserede revisorer.
  • Beierholm har ca. 1.200 ansatte på 29 kontorer i Danmark
  • Beierholm har en årlig omsætning på ca. 1,0 mia. kroner
  • Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere
  • Beierholm er medlem af det internationale netværk for rådgivnings- og revisionsvirksomheder, HLB.

De seneste 6 år har Beierholm ligget i top-3 i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work® og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research.

For yderligere oplysninger

Partner, statsautoriseret revisor Carsten Johnsen, Beierholm Roskilde. E-mail cjh@beierholm.dk – Telefon 44 45 01 37. Mobil 22 53 83 21.

Partner, statsautoriseret revisor Kristian Klarholt Jensen, RIR Revision. E-mail kkj@rir.dk – Telefon 29 86 20 94.

Adm. Direktør Kenneth Jensen, Beierholm. E-mail kje@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 40 53 75 99.

Pressekontakt: Kommunikations- og marketingchef Uffe Thaarup. E-mail uth@beierholm.dk – Telefon 98 18 72 00. Mobil 20 80 28 41.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share