Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

5 hurtige om persondataforordningen

Rådgivning

Med under tre måneder til EU's persondataforordning træder i kraft, har mange virksomheder endnu ikke taget aktivt stilling til, hvad de gør med personoplysninger efter den 25. maj. Hvad kan man gøre som SMV-virksomhed? Behøver man at gøre noget? Og hvad er ejerlederens rolle?

9 skridt til et godt ejerskifte

Rådgivning

Er du en af de 23.000 ejerledere, der i de kommende år skal beslutte, hvad der skal ske med virksomheden, når det bliver tid til at bringe nye kræfter ind? Hvis ja, er det en god idé tage hul på overvejelserne i god tid.

INTERFLORA

Regnskab, Rådgivning, Revision

En blomstrende forretning kræver mere end bare roser.

Få en gratis investeringsanalyse

Rådgivning

Få en gratis investeringsanalyse hos Uvildige.dk og optimer dit afkast.

Hvad er et godt budget?

Rådgivning

Hos Beierholm hjælper vi vores kunder med at få styr på tallene. Se vores videocase.

Er der magre år forude? 5 gode råd til...

Rådgivning

Kurverne på finansmarkederne har de senere år været overvejende opadgående, og afkastene har været gode. Men dette betyder også, at priserne på aktier og obligationer nu er særligt høje.

Energiafgifter 2018

Moms/afgifter, Rådgivning

Overblik over godtgørelser og satser.

Her går det godt. Så hvad nu?

Rådgivning

Sporene efter finanskrisen er efterhånden ved at være udvisket, i hvert fald hvis man ser på de danske virksomheders overskud, der er vokset mærkbart siden 2010.

I Beierholm hjælper vi børn uden hjem

Generelt

Sammen med flere danske virksomheder, danskerne, DR, gymnasierne og efterskolerne samler vi ind til Danmarks Indsamling 2018. Alle aktiviteterne ude i landet kulminerer lørdag d. 3. februar på DR1, hvor du også kan se vores donation på skærmen.

Det store spring – også for Beierholm

Generelt, Rådgivning

Året har budt på vækst i dansk erhvervsliv, også her i Beierholm. Med væksten følger et øget behov for rådgivning og særlige kompetencer, og vi ønsker at levere varen. Derfor opruster vi.

 

 

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

 

 Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share