Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Moms - Udlejning af fast ejendom

Moms/afgifter, Rådgivning

Krav om særskilt registrering

Revisionsfirmaet Honum & Dyg bliver en...

Revisionsfirmaet Honum & Dyg i Sæby har indgået aftale med Beierholm. Fra 1. august 2018 skifter virksomheden navn, og alle 6 medarbejdere fortsætter i Beierholm.

Datatilsynet: Fokus på service

Rådgivning

Datatilsynet: Offentlig myndighed med fokus på service. Databeskyttelsesforordningen har bl.a. betydet, at mange virksomheder har fået øjnene op for vigtigheden af at behandle personoplysninger forsvarligt og korrekt. Datatilsynet spiller en central rolle og har det seneste års tid skruet op for mængde såvel som tilgængelighed...

Delvis chokoladeafgift, energibarer

Moms/afgifter, Rådgivning

Der skal fremover kun betales dækningsafgift af protein- og energibarer

Mekoprint fik sat tjek ved persondata

Rådgivning

Mekoprint A/S er en af de mange virksomheder, der har været på netværksforløb om persondataforordningen hos Beierholm. Det har givet overblik, klart beskrevne procedurer – og banet vejen for nye mål.

Ny persondatalov supplerer EU-forordning

Rådgivning

Den 23. maj 2018 blev en ny databeskyttelseslov endeligt vedtaget i Folketinget . Læs her om sammenhængen mellem EU-forordning og dansk lov og et par af de væsentligste bestemmelser i loven.

Udvidelse af aktielønsordning -...

Skat, Rådgivning

Mulighed for skattefri tildeling på op til 50% af lønnen - Opdateret februar 2019

Inden væksten løber løbsk

Rådgivning

Vækst er godt, men det presser også virksomheden – så meget, at nogle af dem går ned. Ofte bliver revisor først involveret, når det er for sent. Sådan behøver det dog ikke at være. Vi har talt med partner og statsautoriseret revisor Kasper Rabing Christensen om vigtigheden af, at virksomhed og revisor husker at tale sammen. I...

Min.kapitalkravet for A/S’er nedsættes

Regnskab

Folketinget har for nylig vedtaget lovforslag om ændring af selskabsloven mv. Det betyder bl.a., at minimumskapitalkravet for aktieselskaber (A/S) nedsættes fra de nuværende 500.000 kr. til 400.000 kr. Lovforslagene træder i kraft den 1. juli 2018.

Gazelle Accelerator i København

Rådgivning

Sidste konference i rækken blev afholdt i København. Hvad fik deltagerne med hjem? Inspiration, ny viden, strategi, debat og meget mere. Se her video med glimt fra dagen.

 

 

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

 

 Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share