Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

CO2-afgift - affaldsvirksomheder

Moms/afgifter, Rådgivning

Genoptagelse for perioden 1. januar 2010 til 15. juni 2011

Momsfritagelse - salg af storparceller

Moms/afgifter, Rådgivning

Skatterådet har i et nyligt offentliggjort bindende svar afgjort, at en almen boligforening kunne sælge to storparceller uden tillæg af moms

Øresundsguide 2017

Skat, Rådgivning

Øresundsguiden er en folder om de skattemæssige konsekvenser for de lønmodtagere, der er bosat i henholdsvis Danmark og Sverige, og som arbejder på den anden side af Sundet. De såkaldte øresundspendlere.

Register over "reelle ejere"

Rådgivning, Regnskab

Vi har fået et nyt register over såkaldte ”reelle ejere”, som nu er åbent for indberetninger. Indberetningerne skal være på plads 1. dec. 2017. Din revisor kan naturligvis hjælpe med dette.

Mindre landejendom - ikke erhvervsmæssig...

Skat, Rådgivning

Ikke erhvervsmæssig virksomhed - manglende arbejdsindsats. Er du i tvivl, om dit landbrug kan anses for erhvervsmæssigt drevet?

Europæisk topplacering

Generelt

Europæisk topplacering i medarbejdertrivsel. Torsdag aften blev det i regi af Great Place to Work® offentliggjort i Paris, at Beierholm i 2017 er kåret som fjerdebedste europæiske arbejdsplads blandt virksomheder med +500 ansatte.

Konkurrencer på internettet m.v.

Moms/afgifter, Rådgivning

Hvad med moms og spilafgift?

Energiafgifter 2017

Moms/afgifter, Rådgivning

Overblik over godtgørelser og satser pr. 1. juni 2017

EU’s databeskyttelsesforordning

Rådgivning

Hvad betyder EU’s databeskyttelsesforordning for din virksomhed? Forordningen er nu et vigtigt skridt nærmere dansk implementering.

Tvist om moms på salg af bebyggede...

Rådgivning, Moms/afgifter

Vestre Landsret har bestemt, at der skal ske præjudiciel forelæggelse for EU-Domstolen i en sag om moms i forbindelse med overdragelser af en grund med en eksisterende bygning, der skulle rives delvist ned af den endelige køber i forbindelse med nybyggeri på grunden.

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Felter markeret med er påkrævet

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share
vr porn