Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Momsfritagelse af personlig træning

Moms/afgifter, Rådgivning

Herunder tillægsydelser i form af bl.a. måling og vejning af deltagerne

Forældrekøb 2018

Skat, Rådgivning

Et forældrekøb er som oftest en stor disposition, og vejledningen kan hjælpe til, at man føler sig på sikker grund, inden beslutningen tages.

Selvstændig eller lønmodtager? - del 2

Skat, Rådgivning

Konsekvenserne set fra arbejdsgiverens side

Momsrefusion i EU

Moms/afgifter, Rådgivning

Sidste frist for momsrefusion i andre EU-lande - for udgifter afholdt i kalenderåret 2017 - er 30. september 2018

Hvordan passer man godt på persondata?

Rådgivning

Du har måske spekuleret over, hvad et "passende sikkerhedsniveau" for behandling af personoplysninger egentlig er? Der er kommet en ny vejledning fra Datatilsynet med praktisk 4-trins hjælpe-guide.

Beierholm årsrapport 2017/2018

Generelt

Et Beierholm i fortsat vækst skærper sit fokus på fremtiden. Beierholm har i regnskabsåret fortsat den konsolidering, som har præget virksomhedens vækstrejse de seneste år.

Beierholms kunder er de mest tilfredse

Generelt

Beierholm topper i kundetilfredshed. Det viser analyseinstituttet Aalunds årlige kundeundersøgelse Revisionsbarometret. ”Det gør mig meget stolt, men det må aldrig være en sovepude,” fortæller Kenneth Jensen, adm. direktør i Beierholm.

Beskatningsgrundlag - fri bil

Skat, Rådgivning

Pas på beskatningsgrundlaget ved fri bil. Det kan være for godt til at være sandt

Datatilsynet kommer på tilsyn. Hvad gør...

Rådgivning

Bødehammeren kan falde tungt med den nye databeskyttelsesforordning, hvis Datatilsynet vurderer, at der er tale om en grov overtrædelse af reglerne. Datatilsynet benytter sig af tilsynsbesøg hos virksomheder og organisationer for at vurdere, om reglerne overholdes, så vi kigger her nærmere på, hvad et tilsyn er, og hvordan det...

Vestjysk Revision og HB Revision bliver...

Vestjysk Revision i Lemvig og Thyborøn samt HB Revision i Lemvig har indgået aftale med revisionsfirmaet Beierholm. Fra 1. august 2018 skifter virksomhederne navn, og tilsammen 33 medarbejdere fortsætter i Beierholm.Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share