SMV:Digital: Ny pulje åbner

SMV:Digital: Ny pulje for ”Grøn Digital Omstilling” åbner den 7. september. Har du grøn digital omstilling på dagsordenen, eller overvejer du at få det, så er det nu, du skal beskrive dit projekt og forberede din ansøgning.

Det gælder nemlig om at være klar på tasterne, når SMV:Digital åbner for en ”grøn pulje” mandag den 7. september 2020 kl. 09.00. Og samtidig bør du overveje en ”plan B”, da konkurrencen om midlerne er øget.

Formålet med tilskudspuljen

Grøn Digital Omstilling, som puljen mere præcist hedder, kan søges i form af tilskudsvouchers på henholdsvis 25.000 kr. og 100.000 kr. Du kan søge til projekter inden for temaerne ressourceoptimering, produktudvikling og forretningsudvikling.

SMV:Digital, der er en støtteordning i regi af Erhvervsstyrelsen, har til formål at fremme den digitale transformation i danske SMV-virksomheder. Pengene i tilskudspuljen kan benyttes til at investere i rådgivning hos SMV:Digitals gruppe af godkendte rådgivere.

Populær pulje – hold ”plan B” klar

Der er grund til at være forberedt og på forkant, da interessen er stor. Forårets SMV:Digital-pulje meldte ”udsolgt” efter kort tid, og denne nye pulje forventes også at blive et tilløbsstykke. 

Det betyder også, at ikke alle virksomheder opnår tilsagn om midler fra puljen. Ansøgningsarbejde og projektbeskrivelse er dog ikke spildt arbejde, idet de lokale erhvervshuse gerne hjælper med at finde alternative veje til den digitale transformation. Her er der med andre ord hjælp at hente til ”plan B” i form af andre relevante støtteprogrammer, der kan hjælpe en digital omstilling på vej.

Under alle omstændigheder kan du med fordel starte din eventuelle ansøgningsproces allerede i dag. 

Hent yderligere info på webinar

Der er mulighed for at hente mere info om puljen hos bl.a. Erhvervshuset Midtjylland, der afholder webinar den 26. og 28. august. Tilmelding kan ske her

Har du behov for hjælp til afklaring og ansøgning?

I Beierholm kan vi også hjælpe med afklaring, projektbeskrivelse og ansøgningstekst. Vi hjælper dig også med at undersøge, om din virksomhed lever op til de krav, der stilles for at kunne ansøge om tilskud fra SMV:Digital.

Ønsker du hjælp til din ansøgningsproces, er du velkommen til at henvende dig til Beierholm. Ring blot til os eller udfyld kontaktformular på denne side, så hører du fra os hurtigst muligt.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share