Europæisk topplacering

Europæisk topplacering i medarbejdertrivsel. Torsdag aften blev det i regi af Great Place to Work® offentliggjort i Paris, at Beierholm i 2017 er kåret som fjerdebedste europæiske arbejdsplads blandt virksomheder med +500 ansatte.

Vi har god grund til at være stolte af resultatet. Tillykke til alle i Beierholm og tak til alle vores kunder, som giver os spændende og udfordrende arbejdsopgaver.

Placeringen bygger på en undersøgelse foretaget af Great Place to Work® blandt 2.340 virksomheder i 19 europæiske lande. 

Resultatet har vi opnået gennem en vedholdende, målrettet og fokuseret indsats gennem en årrække - for at skabe en god arbejdsplads. 

Adm. dir. Kenneth Jensen siger: ”I Beierholm kan vi se, at vedholdende arbejde med trivsel er direkte forbundet med medarbejdernes faglige præstationer og virksomhedens resultater. Medarbejdertrivsel er også en forudsætning for at kunne vækste i det tempo, vi har gjort og for at lykkes med de forandringsprocesser, der konstant pågår i en virksomhed som vores.”

Direktør i Great Place to Works danske afdeling, Ditte Vigsø, supplerer Kenneth Jensens udtalelse med at sige om Beierholm: ”Beierholm har en høj grad af medarbejderinvolvering. Det får medarbejderne til at føle sig hørt, og det giver tillid mellem ledelse og medarbejder. Lige præcis tilliden er så forbandet vigtig i tider, som kræver af organisationerne og medarbejderne, at de er omstillingsparate”.

Hvordan har danske virksomheder klaret sig i Great Place to Work Europe 2017?

Sammenlagt er 18 ud af 125 europæiske arbejdspladser danske eller har dansk repræsentation, og de bedste ligger over gennemsnittet på en række centrale arbejdsmiljøområder.

Beierholm er eneste danske virksomhed, der har opnået en placering blandt de bedste store arbejdspladser i Great Place to Works undersøgelse af europæiske virksomheder.

I kategorien mellemstore virksomheder har syv danske virksomheder fået plads på listen, og i kategorien færre end 50 medarbejdere findes der tre danske virksomheder. 

Blandt de multinationale selskaber er der også dansk repræsentation på en række placeringer. Den globale koncern Mars kommer ind på en førsteplads og dermed også Mars Danmarks 124 medarbejdere.  

Listen over Europas 125 Bedste Arbejdspladser er opdelt i fire kategorier: Mellemstore arbejdspladser, store arbejdspladser, multinationale selskaber og ”under 50”. Her kan du se, hvordan de danske arbejdspladser fordeler sig på de fire kategorier:

Kategorien Mellemstore Arbejdspladser (50 – 499 medarbejdere)

Nr.   3  Middelfart Sparekasse

Nr. 13  Delegate  

Nr. 14  Pentia

Nr. 20  Dansk Ingeniør Service

Nr. 27  Carl Ras

Nr. 38  Hartmanns
Nr. 44  Djurslands Bank

Kategorien Store Arbejdspladser (flere end 500 medarbejdere)   

Nr. 4   Beierholm

Kategorien Multinationale Selskaber

Nr. 1     Mars

Nr. 2     Adecco

Nr. 4     Abbvie

Nr. 7     Hilti

Nr. 11   DHL Express & Aviataion og DHL Global Forwarding
Nr. 12   H&M

Kategorien ”Under 50”

Nr. 6     Daxiomatic

Nr. 13   Område Auning og Allingåbro
Nr. 17   Jobvision

De fulde lister over Europas Bedste Arbejdspladser 2017 kan ses på www.greatplacetowork.dk  

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share