Digital kickstart: Skab tid til vækst

Aalborg, Aarhus og København. Vi byder dig til et inspirerende arrangement, der kan kickstarte digitaliseringen i din virksomhed og frigøre ressourcer og mandskab.

Som ejerleder eller økonomichef i en mindre eller mellemstor virksomhed ved du, at tid er en mangelvare. Tid til fordybelse i det, der driver forretningen, er ofte udfordret af daglig drift og administrative opgaver.

Du ved også, at digitalisering af arbejdsgange kan medvirke til at frigøre tid. Men også dét er jo et projekt, som kan virke overvældende – for eksempel på grund af manglende overblik, ressourcer og mandskab.

Bliv inspireret
Derfor indbyder vi dig til et inspirerende arrangement, der kan kickstarte digitaliseringen i din virksomhed og frigøre ressourcer til at udvikle forretningen.

Du vil få inspiration med hjem både om tiltag, du kan sætte i gang i morgen, og om mulighederne for at sætte strøm til økonomifunktionen, uden at det kræver millioninvesteringer og femårsplaner.

Det gælder derimod om at se på, hvad der driver væksten i din virksomhed – og finde standardløsninger, der understøtter strategi og mål både nu og om fem år.

Dagens program

Kl. 13.00 – 13.30 Indregistrering og let tapas

Kl. 13.30 – 14.00 Intelligent Økonomistyring
v/ Steen Søgaard Rasmussen, statsautoriseret revisor, Beierholm

Steen Søgaard Rasmussen gør dig klogere på, hvordan du med Intelligent Økonomistyring kan skabe en virksomhed, der er gearet til vækst i en omskiftelig verden. Hør også om hans erfaringer med digitalisering i danske SMV-virksomheder.

Kl. 14.00 – 16.45 Workshop ved 3 stationer (50 min. ved hver)
Du kommer på et mindre hold, hvor Beierholms eksperter fortæller om forskellige stadier i digitaliseringen – hvis muligt med udgangspunkt i deltagernes konkrete udfordringer. Du roterer mellem tre stationer:

Station 1: Arbejd smartere og vind tid til vækst
v/ Claus Lykke Sørensen, leder af digitaliseringsafdelingen, Beierholm

Station 2: Få de relevante tal - hurtigt
v/ Susanne Meng Kummerfeldt, økonomisk rådgiver i Beierholm

Station 3: Fra data til handling
v/ Steen Søgaard Rasmussen, statsautoriseret revisor i Beierholm

Kl. 16.45 - 17.15 Indfri dit brands potentiale
v/ Morten Søholm, partner og medstifter, Creative Zoo

Kunder er noget, vi har til låns. Og i den digitale verden, hvor kontakten til kunderne er blevet meget mere fragmenteret og flygtig, er det afgørende at have styr på sin identitet, sin fortælling og sit brand.

 

Se mere og tilmeld dig her

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share