Det digitale bogholderi

Holstebro: Det digitale bogholderi og administrative lettelser for håndværkere. Få input til, hvordan du kan starte det digitale bogholderi og opnå administrative lettelser i det daglige.

Føler du også, at administration og papirarbejde er en tidsrøver i din virksomhed? Hvis ja, så er du ikke alene… mange virksomhedsejere har haft søvnbesvær på grund af virksomhedens økonomi og mange har følt sig stressede over at have mange bilag liggende.

Derfor inviterer Beierholm til arrangement som giver dig input til, hvordan du kan få startet det digitale bogholderi og opnå administrative lettelser i det daglige.

Tirsdag den 28. januar 2020, kl. 15.00-16.30, 
hos Beierholm, Sletten 45, 7500 Holstebro

 

Minuba vil vise, hvordan deres ordre- og sagsstyring til både mindre og større håndværkervirksomheder skaber overblik, så du kan bruge dine ressourcer effektivt og spare tid.

Beierholm vil vise, hvordan du med BEIERHOLM FOKUS kan spare tid og besvær i det daglige samt få et overblik over din økonomi og samtidig få adgang til løbende sparring og rådgivning. Du undgår at miste vigtige kvitteringer og kan bruge mindre tid på administration.

Arrangementet skal overordnet hjælpe med at du kan fokusere mere på det, du brænder for – servicere dine kunder!

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Morten Obitsø Kristensen på mail mok@beierholm.dk, eller tlf. 96 10 67 69.

Se mere og tilmeld her

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share