Beierholm opruster igen

Udvider med to nye rådgivningsområder. Beierholm udvider med Finansiel rådgivning samt rådgivning om køb og salg af virksomheder.

Beierholm overtager virksomheden Uvildige.dk, der på få år har markeret sig stærkt som finansiel rådgiver, når det gælder optimering af aftaler omkring investering samt finansieringsforhold. Aftalen med Uvildige.dk gennemføres, når der foreligger de nødvendige godkendelser fra myndighederne.

Økonomisk rådgivning er hverdagskost

"En tiltagende efterspørgsel fra kunderne om finansiel rådgivning er årsagen til, at vi overtager Uvildige.dk. Endvidere er det et naturligt skridt i vores forretningsstrategi med at styrke rådgivningen over for især mindre og mellemstore virksomheder og deres ejere. Selvom økonomisk rådgivning er hverdagskost for revisorer, så er vi imponerede over den tilgang, som Uvildige.dk har til de efterhånden utallige, nye og specielle finansielle instrumenter, der kan tages i brug, og som kan mere end den traditionelle rådgivning omkring økonomi og sikre pengeanbringelser" siger Kenneth Jensen.

Uvildige.dk blev etableret i 2009 og har 9 medarbejdere på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Vejle og Herning. 

Skruer op for Corporate Finance

Samtidig har Beierholm netop – med effektueringen af sammenlægningen med RSM plus – skruet solidt op for rådgivningen omkring køb og salg af virksomheder. En af landets meget erfarne eksperter på området, partner og Head of Corporate Finance, Peer Slipsager, har hos det nu tidligere RSM plus, foretaget en lang række transaktioner og virksomhedshandler i Danmark. 

Vi har planer om og forventninger til at optimere Corporate Finance-afdelingen væsentligt i løbet af de kommende år,” slutter Kenneth Jensen. 

For mere information:
Adm. direktør, Kenneth Jensen, Beierholm, tlf. 98 18 72 00, mobil: 40 53 75 99, e-mail: kje@beierholm.dk 

eller:

Pressekontakt: Marketingchef, Karsten Engedal, Beierholm, tlf. dir.: 96 34 78 17, mobil: 40 50 60 05, e-mail: ken@beierholm.dk.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share