Beierholm Danmarks Bedste Arbejdsplads

Beierholm er netop kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads. Det skete 15. november ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København - og vi er naturligvis super glade og stolte.

 

Beierholm er Danmarks Bedste Arbejdsplads


Trivslen blandt medarbejderne i revisionsfirmaet Beierholm er af en særlig guldrandet kaliber. 
Tirsdag blev Beierholm udpeget som Danmarks Bedste Arbejdsplads af Great Place to Work i kategorien store virksomheder.


Revision behøver hverken være tørt eller kedeligt. Det er Beierholms medarbejdere et sprudlende bevis på. 95 procent af de ansatte mener, at Beierholm alt taget i betragtning er ”et rigtig godt sted at arbejde”. Denne hædersbevisning sender det landsdækkende revisionsfirma til tops som Danmarks Bedste Arbejdsplads blandt virksomheder med over 500 medarbejdere.

Det er rådgivnings- og konsulentvirksomheden Great Place to Work, der udpeger Danmarks Bedste Arbejdspladser på basis af en kulturprofil og især en anonym trivselsundersøgelse blandt knap 30.000 medarbejdere i 128 danske virksomheder.

Great Place to Works adm. direktør Ditte Vigsø siger:

”På en god arbejdsplads har medarbejderne tillid til ledelsen, de er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kolleger. Beierholms medarbejdere scorer højst på disse parametre, og det på trods af virksomheden har gennemgået en kraftig vækst de seneste år. Det siger meget om, hvor højt trivslen er prioriteret hos Beierholm”.

Trivsel gavner økonomien

I løbet af de senest år har 25 andre firmaer sluttet sig til Beierholm, der i dag er repræsenteret i 24 danske byer. Samtidig er det lykkedes at holde sig på trivsels-tinderne. For fjerde år i træk er virksomheden på enten en første- eller en andenplads blandt Danmarks bedste store arbejdspladser. Beierholms adm. dir. Kenneth Jensen siger, placeringen viser, at man når langt ved at tage trivsel alvorligt:

”Hver dag arbejder Beierholm med trivsel som en konkret og højt prioriteret opgave. Det er en notorisk kendsgerning, at hvis du skal kunne levere rent professionelt, skal du være i god balance med dig selv, og du skal i det hele taget trives med arbejdspladsen. På den måde hænger trivsel og performance uløseligt sammen. ”

Kenneth Jensen understreger, at hos Beierholm er mistrivsel uacceptabelt:

”Vi arbejder målrettet for at tage hånd om alle anledninger til mistrivsel, så snart de opstår. Det er hårdt arbejde, men det er også vejen til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads. Trivsel i særklasse har i øvrigt også stor forretningsmæssig betydning, fordi det bliver lettere at tiltrække de skarpeste hoveder.”

Viser arbejdsmiljøet frem

Alle deltagende virksomheder har selv valgt at deltage i og betale for Great Place to Works undersøgelse og dermed få taget offentlig puls på arbejdsmiljø og intern trivsel.

I kategorien mellemstore arbejdspladser vandt Middelfart Sparekasse, som dermed sætter rekord ved at være på listen flest gange, nemlig hvert år siden 2002.

I kategorien mindre arbejdspladser er en ny virksomhed kommet på banen som Danmarks bedste. Det er den kun seks år gamle it-virksomhed Daxiomatic.

Ens for alle virksomhederne på Great Place to Works liste er, at medarbejderne peger på gensidig tillid mellem ledelse og medarbejdere, et stort ansvar til medarbejderen og en professionel, etisk ledelse som hjørnesten bag tilfredsheden med arbejdspladsen.

Alle priser blev overrakt tirsdag aften ved en event i Cirkusbygningen i København.

Vindere:

Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2016

Top-5 i kategorien – Store Arbejdspladser

+ 500 medarbejdere

1

Beierholm

2

Scandic Hotels

3

H&M

4

DHL Express & Aviation

5

GLS

 

Top-5 i kategorien mellemstore arbejdspladser

50–499 medarbejdere

1

Middelfart Sparekasse

2

Roche Pharmaceuticals

3

Delegate

4

Pentia

5

AbbVie

 

Top-5 i kategorien mindre arbejdspladser

20–49 medarbejdere

1

Daxiomatic

2

Bristol Myers Squibb

3

Område Auning & Allingåbroe, Norddjurs Kommune

4

Jobvision

5

HOWE

 

Pressekontakt:

Ditte Vigsø, adm. dir. Great Place, tlf. 29 42 01 33,

mail: ditte.vigso@greatplacetowork.com

Kenneth Jensen, adm. dir. i Beierholm, 96 53 32 84,

mail: kje@beierholm.dk.

Karsten Engedal, Marketing manager i Beierholm, 40 56 60 05,

Mail: ken@beierholm.dk

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share