Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Moms retur - solcelleanlæg og vindmølle

Moms/afgifter, Rådgivning

Måske er der penge at spare på netop dit anlæg?

Krav til ”det underrepræsenterede køn” i...

Regnskab

Få styr på kravene til ”det underrepræsenterede køn” i årsrapporten 2018. Redegørelse om ”det underrepræsenterede køn” har været et krav i flere år for virksomheder i regnskabsklasse C, stor og D.

Krav til CSR i årsrapporten 2018

Regnskab

Få styr på kravene til samfundsansvar (CSR) i årsrapporten 2018. Redegørelse for samfundsansvar har været et krav i flere år for virksomheder i regnskabsklasse C, stor og D. Kravene er justeret med virkning fra 2018-årsrapporten.

Indberetninger fra udlandet

Skat, Rådgivning

Skattestyrelsen sender meddelelser ud

Aftale om bilafgifter forlænges

Moms/afgifter, Rådgivning

Registreringsafgiften stiger alligevel ikke 1. april 2019

Så meget kan virksomheder vinde, hvis...

Regnskab, Rådgivning

Vi har for travlt, og det er for dyrt. Sådan lyder svarene ofte fra virksomhedsejere til spørgsmålet om, hvorfor de ikke har digitaliseret administrative opgaver.

Skattefrie godtgørelser

Skat, Rådgivning

Skattefrie godtgørelser - kan blive skattepligtige! Arbejdsgiveren hæfter for skattekravet

Personalegoder 2019

Skat, Moms/afgifter, Rådgivning

Skatte- og momsmæssige forhold

Afskaffelse af IVS’er

Regnskab, Rådgivning

- og nedsættelse af minimumskapitalkravet for ApS’er. Der er fremsat lovforslag om afskaffelse af iværksætterselskaber (IVS) og nedsættelse af minimumskapitalkravet for anpartsselskaber (ApS) fra de nuværende 50.000 kr. til 40.000 kr.

Beierholm Virksomhedsvurdering

Rådgivning

Blot 25% af de ejerledere, der forventer at generationsskifte inden for de næste to år, ved hvad deres virksomhed er værd. Men det er der råd for. Med et nyt vurderingsværktøj fra Beierholm kan du få værdiansat din virksomhed på et par timer. Bliv klogere på hvordan – og hvorfor det kan betale sig.

 

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share