Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Træk stikket – og få en bedre forretning

Rådgivning, Regnskab

Træd et skridt tilbage og se på din virksomhed med solbriller på – for vi ved jo godt, at du ikke kan lægge arbejdet helt til side.

Lad ikke IT-vinduet stå åbent i ferien

Rådgivning

IT-kriminelle leder konstant efter mulige åbne vinduer ind i virksomheden, og ferieperioden er ingen undtagelse. Tværtimod. De slår ofte til netop i ferien.

5 spørgsmål, du bør stille dig selv,...

Rådgivning

Milliarder af indfrosne feriepenge tøs nu op og sendes ud mellem hænderne på os danskere. Men hvad gør du, når du pludselig står med en ekstra sum penge i hånden?

Privatøkonomi: Tænk langsigtet – også...

Rådgivning

Frister skumfidusen uimodståeligt meget? Vi skal leve i nuet, lyder det ofte. Men når det gælder økonomi, kan der altså være fordele i at tænke længere frem i tiden.

Lempelser for udlandsdanskere,...

Skat, Rådgivning

COVID-19 har medført store praktiske begrænsninger for, hvor en person kan opholde sig, hvor arbejdet kan udføres fra, og hvordan en virksomhed kan drive forretning m.v.  

Regeringen har vedtaget L199 om en række midlertidige lempelser af skattereglerne for udlandsdanskere m.fl. i perioden fra og med den 9. marts 2020 til og...

Genoptagelse – Skal du have elafgift...

Moms/afgifter, Rådgivning

Praksisændring får betydning for virksomheder, der ikke har målt forbruget af el til rumvarme m.v.

Reklame eller repræsentation? 2020

Skat, Moms/afgifter, Rådgivning

Personaleudgifter, reklame eller repræsentation? Beskrivelse af reglerne for brug af personaleudgifter, reklame og repræsentation

Husk ansøgning om momskompensation...

Moms/afgifter, Rådgivning

Velgørende eller almennyttige foreninger, stiftelser, institutioner m.v., der er godkendt efter ligningslovens § 8A eller § 12, stk. 3, har mulighed for at ansøge om momskompensation for udgifter til købsmoms afholdt i 2019, og som er afholdt i forbindelse med foreningens almenvelgørende momsfrie aktiviteter.

Ansøgning om...

COVID-19-ansøgningsfrister - hvornår...

Moms/afgifter, Skat, Rådgivning, Revision, Regnskab

Få overblik over ansøgningsfrister for hjælpepakkerne. Og husk, at der er brug for en revisorerklæring i flere tilfælde.

Forældrekøb 2020

Skat, Rådgivning

Et forældrekøb er som oftest en stor disposition, og vejledningen kan hjælpe til, at man føler sig på sikker grund, inden beslutningen tages

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share