Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Ny Eksport- og Investeringspakke

Rådgivning

Nye initiativer skal sikre danske virksomheder hjælp til at genoprette eksporten.

Podcast: Sådan tester coronakrisen...

Rådgivning

Det har været mørke tider i dansk erhvervsliv siden nedlukningen, og mange har stået overfor en ukendt virkelighed, hvor hurtige beslutninger har været en nødvendighed for overlevelse. Jo stærkere digitalt grundlag, man har haft, jo bedre - og sådan fortsætter det med at være efter krisen.

COVID-19 - Udlandsdanskere,...

Skat, Rådgivning

COVID-19 har medført store praktiske begrænsninger for, hvor en person kan opholde sig, hvor arbejdet kan udføres fra, og hvordan en virksomhed kan drive forretning m.v. Regeringen foreslår derfor en række midlertidige lempelser af skattereglerne for udlandsdanskere m.fl. i perioden fra og med den 9. marts 2020 til og med den...

Er du hovedaktionær?

Skat, Rådgivning

- så skal du huske skema 05.021!

Ny aftale om lavere boligskatter på...

Skat, Rådgivning

Regeringen har indgået en bred aftale, der både skal give boligejere skattelettelser og ro om boligskatten i de næste år. Aftalen omfatter både ejendomsskat og ejendomsværdiskat – men omfatter ikke avancebeskatning eller bo-/gaveafgift ved overdragelse af fast ejendom til næste generation i familien.

Ejerledere forventer at være tilbage i...

Rådgivning

Har din virksomhed i løbet af 2021 kæmpet sig tilbage på samme niveau som før corona-nedlukningen? Det forventer de fleste ejerledere, at deres virksomhed har – eller er tæt på. Hver tredje ejerleder forventer, at deres virksomhed allerede i 2020 er tilbage på samme niveau som før coronakrisen.

Bæredygtig investering – klima eller...

Rådgivning

Flere forskellige opgørelser viser, at det under coronakrisen har kunnet betale sig at have aktier i ansvarlige virksomheder med en høj Environmental, Social, og Governance (ESG) score. Hvorfor, og hvilken effekt har situationen fremadrettet?

Momsspørgsmål i en tid med coronakrise

Moms/afgifter, Rådgivning

Hvordan skal momsen håndteres?

Udtagningsmoms

Moms/afgifter, Rådgivning

Nye regler om udtagningsmoms på fast ejendom og aktiver er udsat

Offentlige ejendomsvurderinger

Skat, Rådgivning

Ejer du fast ejendom, bør du i 2020 være opmærksom på de offentlige ejendomsvurderinger

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share