Nyheder & publikationer

Her på siden giver vi dig seneste nyt om Skat, Moms, Afgifter, Regnskab, Revision, Rådgivning og meget andet, ligesom du kan hente en række interessante Beierholm-publikationer.

Du kan læse mere om kommende arrangementer og events her.

Ny SMV:Digital-pulje åbner den 16. april...

Rådgivning

Nu har du på ny mulighed for at hente økonomisk støtte til din digitale omstilling. Den 16. april kl. 9.00 åbner nemlig en ny 20 mio. kr. pulje for ansøgninger.

Forlængelse af hjælpepakkerne og nye...

Rådgivning

Ny ansøgningsfrist og nye ordninger, der starter den 1. marts 2021. Det har den praktiske betydning, at din virksomhed skal lave en SÆRSKILT ansøgning for de nye ordninger.

Byggeri og udtagningsmoms

Moms/afgifter

Skal der betales udtagningsmoms, eller skal købsmomsen korrigeres?

Salg af fast ejendom 2021

Skat

Opdatering af vejledning

Moms ved fjernsalg - nye regler på vej

Moms/afgifter

Salg af varer til private i andre EU-lande omfattes af MOSS.

Skattefrit gavekort til medarbejdere

Skat

Lovforslag vedtaget den 23. marts 2021.

4 centrale Q&As om ejendomsinvestering

Rådgivning

Har du investeret i ejendomme, eller overvejer du at gøre det, bør du sikre eksponering over for forskellige typer ejendomsinvestering samt finde den rette balance i forhold til din øvrige økonomi.

COVID-19: Snart kommer ansøgningsfristen...

Rådgivning, Moms/afgifter, Skat

Der er mange ansøgningsfrister ifm. COVID-19-hjælpepakker m.v. at huske på. Senest har nogle ordninger fået udskudt ansøgningsfristen.

Beierholm kåres igen til Danmarks bedste...

Generelt

Torsdag formiddag blev Danmarks bedste arbejdspladser® kåret ved en stor digital event. Beierholm løb med to priser - både som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år og som fjerde bedste danske arbejdsplads med over 500 medarbejdere. Det har krævet en særlig indsats at holde medarbejdernes trivsel oppe under den nu 12...

Brexit – International social sikring

Skat

Ny aftale om social sikring mellem EU og Storbritannien

Tilmeld dig Beierholms nyhedsmail

Vi vil bruge informationerne, du har indtastet, til at sende dig Beierholms nyhedsmails. Bekræft venligst, at du ønsker at modtage vores nyhedsmails. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen med linket nederst i e-mailen eller ved at kontakte os. Vi beskytter dine data og behandler dem efter EUs lov om data-politik. Læs mere om vores data-sikkerhed og vilkår på vores website. Ved at tilmelde dig accepterer du, at vi må behandle dine data jf. disse vilkår.

Find en revisor nær dig

Find revisor

in
Share
f
Share
Share