Hvad får du som praktikant i Beierholm? 

  • Tre måneders veltilrettelagt og afprøvet praktikforløb
  • Praktisk erfaring fra stort og anerkendt revisionshus
  • Sparring og inspiration til projektopgave på dit studie
  • De bedste rammer at afprøve dig selv i som revisor
  • Mulighed for at fortsætte som trainee.

Hvad får du som trainee i Beierholm? 

  • Et to-årigt professionelt internt uddannelsesforløb
  • En erfaren buddy, der støtter og vejleder dig
  • Udgifter dækket til HD-studiet
  • Løn under uddannelse, sundhedsordning m.v.
  • De bedste rammer at udvikle dig i.
 

De bedste rammer

Uanset om du starter med et praktikophold, eller om du vælger Beierholms interne revisortraineeuddannelse, tilbyder vi dig nogle udviklende rammer, hvor det er dine ambitioner, der bestemmer hvor højt du vil nå – det gælder for alle vores ansatte. Vi vægter din trivsel højt og er for andet år i træk blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads for unge – Læs mere her.

 

Traineeuddannelse-brochure.png

Traineeuddannelsen

Som revisortrainee vil du opleve to spændende og lærerige år med en vekselvirkning mellem praktiske arbejdsopgaver og deltagelse i et internt uddannelsesforløb sammen med de andre trainees i Beierholm. Læs mere om uddannelsen i vores brochure.

 

Karrieremuligheder

Hos Beierholm er vi ambitiøse på vores medarbejderes vegne. Uanset hvor du er i karrieren, ser vi det som vores ansvar at give dig de bedste rammer for at udvikle dig. Menneskeligt og professionelt. Sammen når vi nye mål. Vi er en stor organisation, hvor karriere og uddannelsesmulighederne er mange – enten hvis du vil videreuddanne dig inden for revision som cand.merc.aud. eller måske med målet om at blive statsautoriseret revisor. Vi favner også mange specialistområder, hvis du ønsker at arbejde inden for fagområder som IT, forretningsudvikling, skat, moms, pension, digitalisering og herunder digitale bogholderiløsninger.

Søg uopfordret ny.png

Ledige stillinger

JobtitelArbejdsområdeArbejdsstedAnsættelsesformAnsøgningsfrist
København - Få forsmag på revisorlivet som praktikant i Danmarks mest lærerige rammerRevision og regnskabHovedstaden, København
Tidsbegrænset
Aalborg - Overvejer du at blive revisor, så bliv praktikant i Danmarks bedste rammerRevision og regnskabNordjylland, Aalborg
Tidsbegrænset
Beierholm trainees - talentdatabase.png

Bliv en del af vores talentdatabase

Hvis du er interesseret i en karriere i Beierholm, kan du med fordel tilmelde dig vores talentdatabase. Dermed vil du løbende modtage relevant information om opslåede traineestillinger, om Beierholm som virksomhed og om karriereveje i Beierholm.