Viborg - Sæt skub i karrieren som revisor i motiverende og lærerige rammer

Beierholm Viborg

 

Du er allerede godt på vej, og nu er det tid til at indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og motiverende rammer, hvor der både er plads til at udvikle dit revisortalent og indfri din karrieredrøm. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og du vil opleve et støt stigende ansvar, hvor du kommer til at stå forrest over for egne kunder.

 

Du er god til at pleje kunderne
Hos Beierholm er vi til for vores kunder, og vi forventer, at du har lært at aflæse deres behov og er god til at servicere dem. Du går også gerne det ekstra skridt, der er med til at sikre, at kunderne bliver hos os. Derfor er du allerede fagligt stærk og ferm til den personlige relation.

 

Udviklende rammer og et godt hold  
Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor, og som ruster dig som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige evner. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til både at få gavn af dine evner og være med til at skærpe dem til fælles fordel.

 

Hvad får du som revisor i Beierholm?

·       Over 35 dygtige og hjælpsomme kolleger

·       Værdifuld udviklende og faglig sparring

·       Målrettet intern undervisning

·       Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger 

·       De bedste rammer for dine ambitioner og din udvikling

 

Hvilke opgaver skal du løse?

·       Revision og udarbejdelse af regnskaber

·       Skattemæssige opgørelser

·       Rådgivning

 

Hvad kommer du med?

·       2-4 års erfaring som revisor

·       Igangværende studie: HD

·       Lyst til at sparre med og rådgive dine kunder

·       Evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning

·       Du er god til at skrive og tale med kolleger og kunder

·       Mod på at få større og større ansvar

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt, hvorfor din revisorkarriere også kommer til at løfte Beierholm. Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Statsautoriseret revisor Jørgen Jakobsen 40 27 99 55. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vi ansætter løbende, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Viborg
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.