Viborg - Outsourcingtrainee til specialistafdeling

Beierholm Viborg

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som outsourcingtrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar.

Alsidig hverdag med digitalt fokus, hurtig kundekontakt og god oplæring
Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, da det er vores klare erfaring, at det er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du deltager i interne kurser. Vi arbejder meget med digitalisering, og hjælper vores kunder med at implementere vores bogføringsværktøj Bejour, som bygger på Microsoft Business Central, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

En lærerig hverdag blandt gode kolleger
Hos os er det rart at komme på arbejde. Det kan du glæde dig til. Du vil opleve, at vi ikke er bange for at betro dig spændende opgaver, der sætter din hjerne i sving og udvikler dig fagligt. Du skal også forvente, at du udvikler dig som menneske. Det er en af fordelene ved at omgås gode kolleger i alle aldre, der har øje for, hvor du er i livet, og hvordan du har det. Med den tryghed i ryggen kan du se frem til et balanceret arbejdsliv, der udvikler og ruster dig til morgendagens udfordringer med en mere digital bogholderifunktion.

Hvad får du som trainee i Beierholm?

 • En erfaren buddy, der får dig godt i gang
 • 9 dygtige og hjælpsomme kolleger i outsourcing teamet i Viborg.  Vi er i alt 38 kolleger på kontoret.
 • En varieret hverdag både på kontoret og med tiden ude hos kunder
 • Et udviklende internt intro- og uddannelsesforløb, der klæder dig fagligt og personligt på til fremtidens økonomifunktion
 • Sociale arrangementer, højt humør og en generelt god stemning

I Outsourcing tilbydes et uddannelsesforløb indenfor økonomistyring, hvor faglig udvikling er i højsædet og relevant teoretisk efteruddannelse vil blive tilbudt individuelt sideløbende med de praktiske erfaringer høstes.

Hvad kommer du med?

 • En færdig uddannelse fra f.eks. HHX, STX, finansøkonom eller financial controller
 • Mod på og lyst til at lære nyt og tage ansvar
 • Du er energisk, positiv, serviceminded og trives med at tale med kolleger og kunder
 • Du har naturligt flair for tal, digitale værktøjer og oprigtig interesse i bogholderi & regnskab og hvordan vi benytter os af IT & integrationer mellem systemer, til at skabe værdi for kunderne.

Mod på og lyst til at lære nyt og tage ansvar
Du er energisk, positiv, serviceminded og trives med at tale med kolleger og kunder
Du har naturligt flair for tal, digitale værktøjer og oprigtig interesse i bogholderi & regnskab og hvordan vi benytter os af IT & integrationer mellem systemer, til at skabe værdi for kunderne.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Digitalt bogholderi i Beierholm BeJour, herunder finans, debitor og kreditor inkl. håndtering af betalinger.
 • Afstemning af regnskabets poster
 • Indberetning af moms og afgifter mv.
 • Værdiskabende, løbende rapportering til kunderne
 • Lønadministration i flere lønsystemer, bl.a. Proløn, Danløn og Dataløn.
 • Assistance til vores revisorer i forbindelse med periode- og årsafslutninger mv.
 • Ad-hoc opgaver: Budgetter, økonomiske analyser og lignende.

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl os, hvorfor du gerne vil være outsourcingtrainee hos netop os.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Smed, leder af Outsourcing Viborg, på tlf. 20 48 98 21

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamenspapirer.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/09-2021
Arbejdssted:
Midtjylland, Viborg
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.