Viborg - Indfri din karrieredrøm som kommende eller allerede uddannet statsautoriseret revisor

Beierholm Viborg

Brænder du for at gøre revision til rådgivning og udvikle kompetencerne hos dine kolleger? Så søg til Beierholm Viborg, hvor du kan få opfyldt disse ting hos os. Udnyt din attraktive status som statsautoriseret revisor og bliv en del af Beierholm, der er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Her træder du ind i nogle ambitiøse og attraktive rammer, hvor der er plads til at indfri dit fulde potentiale med god balance mellem arbejde og privatliv. Du kan glæde dig til at være med til at præge udviklingen af en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder


Hvad får du som statsautoriseret revisor i Beierholm?
·       Mulighed for at videreføre egen kundeportefølje samt overtage nuværende kundeforhold
·       Ledelsesansvar for  medarbejdere
·       På sigt mulighed for økonomisk partnerskab De bedste rammer for dine ambitioner
·       Adgang til en af branchens bedste interne efteruddannelsesforløb
·       Mulighed for at designe dit eget job


Hvilke opgaver skal du løse?
·       Revision, udvidet gennemgang, review og andre regnskabsopgaver
·       Budgetter og skattemæssige opgørelser
·       Rådgivning om skat, regnskab samt økonomiske og finansielle forhold
·       Ledelse af dine kolleger og bidrage positivt til det gode arbejdsmiljø og -kultur


Hvad kommer du med?
·       Uddannet SR eller i gang med SR-uddannelse,
·       Mod på at lede dygtige kolleger og være med til at udvikle Beierholm Viborg,
·       Interesseret i udviklingen af Beierholm Viborg, og betragter sektionens succes som din egen succes,
·       Blik for fremtidens revisions- og rådgivningsbehov og fokus på digitalisering,
·       Engagerer dig, både i faglighed og menneskerne bag - såvel kunder som kolleger,
·       Veludviklede og sikre kommunikationsevner,
·       Er interesseret i at deltage i erhvervsnetværk.


Det en fordel, hvis du har erfaring med praktiske problemstillinger og har en god forretningsmæssig forståelse for små og mellemstore virksomheder, da disse er Beierholms kundesegment.


Din faglighed tiltrækker og fastholder kunderne
Hos Beierholm leverer vi rådgivning på højeste niveau til vores kunder, og den kvalitet i rådgivningen opretholder og udvikler du sammen med os. Vi forventer, at du har erfaring i at opbygge og vedligeholde langvarige kunderelationer takket være din faglige kunnen og skarpe blik for kundens behov. Ligeledes agerer du hjemmevant i en digital virkelighed og kan bidrage til, hvilken vej vi skal gå. 

 

Udviklende rammer og et godt hold  
Vi tilbyder dig nogle både udfordrende rammer, hvor dine evner som leder skaber værdi omkring dig, og hvor din høje faglighed udvikler dine kolleger og vores tilbud til vores kunder. At agere gennemført professionelt ligger dybt i dig, og du ved hvor vigtigt, det er at være foran og smilende positiv i din omgang med kolleger og kunder. 

 

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl os, hvorfor du skal være med til at styrke Beierholm Viborgs fremtidige rejse samt fremsend opdateret CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ledende partner, Statsautoriseret revisor Jørgen Jakobsen på telefon 40 27 99 55. Tiltrædelse er snarest muligt, og vi behandler ansøgningerne løbende.  Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Viborg
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.