Viborg - Digital outsourcingkonsulent der skaber sammenhæng mellem afdelingens ydelser og kundens behov

Beierholm Viborg

Er du fremtidens outsourcingkonsulent med øje for det digitale?
Så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle frie og trygge rammer, hvor du kan udfolde og styrke dine evner med støtte fra gode og kompetente kolleger. Som outsourcingkonsulent i Beierholms Outsourcingafdeling  i Viborg, får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af opgaver her på kontoret og ude hos vores kunder.

Afvekslende hverdag med digitalt fokus
Som kompetent outsourcingkonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos kunderne, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger, når vi skal rådgive og servicere vores kunder. Som noget helt særligt skal du hjælpe os med at implementere vores unikke værktøj, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.   

Et godt bagland gør dig bedre
Som outsourcingkonsulent hos Beierholm rummer de udviklende rammer alle muligheder for at blive endnu bedre til dit fag og være endnu mere for dine kunder. Rammerne omfatter nogle af landets bedste revisorer og andre kompetente kolleger, som altid er klar til at støtte op og sparre med dig. Med den tryghed i ryggen kan du se frem til et balanceret arbejdsliv, der udvikler og ruster dig til morgendagens udfordringer med en mere digital bogholderifunktion.

Hvad får du som outsourcingkonsulent i Beierholm?

 • Interessante, afvekslende og til tider udfordrende økonomistyringsopgaver
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring med 8 dygtige kolleger i Outsourcing og ca. 30 kolleger i Regnskab og Revision
 • Målrettet intern undervisning
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger, som vægter den gode stemning, højt humør og sociale arrangementer højt
 • Fleksible, tillidsfyldte rammer for dine ambitioner og din familie

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Bogholderi, afstemninger, indberetninger og værdiskabende rapportering
 • Optimering af processer i kundernes økonomifunktion
 • Lønbehandling, -indberetning & sparring med dine kolleger herom
 • Assistance til vores revisorer i forbindelse med periode- og årsafslutninger mv.
 • Ad-hoc opgaver: Budgetter, økonomiske analyser og lignende

Hvad kommer du med?

 • Mindst 3 års erfaring med bogføring.  Eventuelt en baggrund som freelancer, fra revisionsbranchen eller i en økonomiafdeling.
 • En veludviklet evne til at sætte dig i kundens sted og forstå deres forretning
 • Næse for effektiviseringer og forbedringer i økonomifunktionen
 • Erfaring med Microsoft Business Central og Excel.  Kendskab til e-conomic, og andre økonomisystemer er en fordel
 • Erfaring med lønbehandling & -indberetning og overenskomster er en stor fordel
 • Du har naturligt flair for digitale værktøjer og oprigtig interesse i, hvordan vi benytter os af IT & integrationer mellem systemer til at skabe værdi for kunderne
 • Naturlig lyst til at tage ansvar for din kundeportefølje

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl os, hvorfor du skal være en del af vores hold. Vedlæg CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Smed, leder af Outsourcing Viborg, på tlf. 20 48 98 21. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/09-2021
Arbejdssted:
Midtjylland, Viborg
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.