Studentermedhjælper til Kompetenceudvikling, Aalborg

Beierholm Aalborg

Er du en ambitiøs studerende, der er ivrig efter at dykke ned i kompetenceudvikling og udvikle dig personligt og fagligt? Som studentermedhjælper i Kompetenceudvikling vil dine opgaver være forskelligartet, og du vil få lov at udvikle dig og prøve dine evner af indenfor blandt andet undervisningsplanlægning og læringsforløb.

Et stærkt team

Du bliver en del af et samlet hold af 23 HR-professionelle, som tilsammen udgør et dynamisk og fagligt stærkt team. I samarbejde med 6 andre kollegaer i Kompetenceudvikling bidrager du til at skabe de bedste rammer for, at Beierholm kan sikre den nødvendige kompetenceudvikling for cirka 1900 medarbejdere.
Med over 350 kurser om året og over 100 interne undervisere spiller Kompetenceudvikling en central rolle for Beierholms uddannelsesindsats.

Studentermedhjælper med interesse for kompetenceudvikling og læringsmiljøer

Vi er dedikerede til at skabe et miljø, hvor du kan udvikle dig både personligt og fagligt. Du vil blive en del af vores team og deltage aktivt i vores mange opgaver. Vi vil give dig stor indflydelse på at præge og forme dit arbejde.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Understøtte konceptudvikling af læringsforløb
  • Bidrage til drift og kursus planlægning
  • Udvikle og kvalitetssikre undervisningsmateriale samt udvikle læringsværktøjer til vores interne undervisere
  • Udviklings- og redigeringsarbejde i internt LMS-system
  • Diverse administrative opgaver samt understøtte opdateringer af intranet
  • Generelt projektassistance

Vi arbejder sammen på tværs i teamet, og du vil indgå både i udviklings og driftsorienteret opgaver. Vi er på udkig efter en som kan bidrage med cirka 15 timer i ugen, hvilket kan tilrettelægges fleksibelt så det går hånd i hånd med dit studie. Der vil i stillingen være mulighed for at kunne udvide arbejdstiden i forbindelse med praktik, og eventuelt fortsætte hos Beierholm i en fuldtidsstilling efter endt studie.


Hvem er du og hvad kommer du med?

Vi leder efter en studentermedhjælper, der vil være til at bidrage til Beierholms fokus på intern kompetenceudvikling og de udfordringer, der følger med. Du har interesse, viden og færdigheder indenfor HR, kompetenceudvikling og læring og bidrager bl.a. med teoretiske perspektiver indenfor læring og didaktik fra dit studie. Din baggrund er ikke afgørende - det vigtigste er, at du har en stor interesse for læringsprocesser og kompetenceudvikling og ønsker at blive en integreret del af vores team.

Vi forestiller os dog, at du er skal til at påbegynde en fagrelevant kandidatuddannelse på Aalborg Universitet, eks. i Læring og Forandringsprocesser, Kommunikation, Psykologi eller IT-læring og organisatorisk omstilling, Det kan også være du har et år tilbage på din bacheloruddannelse og herefter går med ønsker om at tage en fagrelevant kandidatuddannelse indenfor humaniora eller samfundsvidenskab.

Hvis du har et stort gåpåmod, er mulighedssøgende og er god til at kommunikere med forskellige samarbejdspartnere så vil det være en stor fordel. Vi værdsætter en positiv attitude, serviceorientering og kundefokus.

Om Beierholm

Beierholm vil være branchens bedste rådgiver for små og mellemstore danske virksomheder. En strategi der tager afsæt i en klar vision om, at vi vil være bedst til mennesker – kunder og medarbejdere. Som følge héraf er det vores klare målsætning at være blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Et mål, som vi nu i en længere årrække kan sige at have opnået og fortsat stræber efter at være. Vi sætter en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvad enten du er revisor eller en del af den øvrige rådgivningsforretning og dertil hørende støttefunktioner.

Ansøgning

Din dagligdag vil være på hovedkontoret i Aalborg, hvor du bliver en del af vores sociale og faglige arrangementer. Du vil også komme på besøg på vores andre lokationer rundt i landet i ny og næ.

Vi håber, at du kan starte jobbet fra august eller september 2024. Vi ser helst, at der indgås en aftale om et studentermedhjælper job på cirka 2 år. Vi ønsker at finde den rette til vores team hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgere løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og eksamensbeviser.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Signe Ravn på 87 32 57 94.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.