Studentermedhjælper til Beierholms skatteafdeling, Selskabsskat

Har du lyst til at prøve kræfter med rigtige opgaver i en revisions- og rådgivningsvirksomhed og samarbejde med dygtige kolleger inden for skatteområdet? Og har du lyst til at blive del af en virksomhed i udvikling, hvor vi lægger vægt på både karriere og balance mellem arbejde og fritid? Så er det måske dig, vi søger.

Til vores kontor i Aalborg, Aarhus eller København tilbyder vi fra 1. september 10-15 timer ugentligt, men vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder, sommerferie, mv., Du vil komme til at arbejde med afgrænsede opgaver inden for selskabsskat.

Opgaverne vil spænde bredt og kan f.eks. være:

 • Assistere med opgaver som understøtter rådgivning af vores kunder, f.eks. udarbejdelse af regneark, mailsvar, notater, breve til Skattestyrelsen, anmodning om bindende svar, m.m.
 • Udarbejdelse af generationsskifte og omstruktureringer for vores mange SMV-kunder.
 • Vurdering og optimering af ejerstrukturer.
 • Udarbejde undervisningsmateriale til både internt og ekstern brug.
 • Udarbejdelse af artikler og publikationer til markedsføringsbrug.
 • Deltagelse i kundemøder.
 • Sagsbehandling af generelle erhvervsskademæssige spørgsmål

Vi tilbyder:

 • En unik mulighed for få indblik i hvordan man arbejder med skatteretten i praksis.
 • En arbejdsplads med uformel og dynamisk atmosfære.
 • Professionel sparring og grundig oplæring af kolleger i Beierholms processer og skabeloner.
 • Et godt socialt sammenhold på tværs af alle vores afdelinger i hele landet.
 • Vi har som forventning til dig, at du lige er startet på kandidaten på en af følgende uddannelser; cand.merc.aud, cand.merc.jur eller cand.jur.
 • Desuden er du skarp og hurtig til at sætte dig ind i relevant stof. Og så er du naturligvis åben og imødekommende og interesseret i at blive en del af en revisions- og rådgivningsvirksomhed

Hvis det er noget for dig, så send os din (kortfattet) ansøgning inkl. opnåede karakterer hurtigst muligt. Vi vurderer kandidater løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, Beierholm som arbejdsplads eller rekrutteringsprocessen er du meget velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Minela Ogric på tlf. 50 59 68 28.

Vi glæder os til at høre fra dig og lukker opslaget, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/09-2024
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.