Studentermedhjælper i Beierholms skatte- og momsafdeling

Beierholm Aarhus

Har du lyst til at prøve kræfter med rigtige opgaver i en revisions- og rådgivningsvirksomhed og samarbejde med dygtige kolleger inden for både skat, moms, told og afgifter? Og har du lyst til at blive del af en virksomhed i udvikling, hvor vi lægger stor vægt på både karriere og balance mellem studietid, fritid og arbejde? Så er det måske dig, vi søger til denne helt unikke mulighed for både at løse opgaver inden for direkte og indirekte skatter.

Til vores kontor i Aarhus søger vi lige nu to studerende med opstart efter sommerferien i 2023.
Vi forventer, at I lige er startet på kandidatuddannelsen på enten cand.merc.aud, cand.merc(jur.), cand.jur. eller en lignende uddannelse. Desuden er I skarpe og hurtige til at sætte jer ind i relevant stof. I naturligvis åbne og imødekommende samt interesseret i at blive en del af en revisions- og rådgivningsvirksomhed, som omfatter professionel sparring med kollegaer og et godt socialt sammenhold.

Vi forventer, at I arbejder hver 10-15 timer ugentligt, hvor I kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for hele skatteområdet. Opgavetyperne vil naturligvis afhænge af behov og efterspørgsel fra kunder. Opgaverne vil derfor spænde bredt og kan eksempelvis være følgende:

· Assistere med opgaver som understøtter rådgivning af vores kunder, eksempelvis udarbejdelse af regneark, mailsvar, notater, breve til Skattestyrelsen, anmodning om bindende svar, m.m.
· Undersøge momsretlige problemstillinger eksempelvis fradragsmuligheder, indberetningspligter, fritagelsesbestemmelser, faktureringskrav, m.v.
· Udarbejdelse af generationsskifte og omstruktureringer for vores mange SMV-kunder.
· Vurdere godtgørelsesmuligheder inden for afgiftsretten.
· Vurdere helt overordnede toldproblematikker.
· Vurdering og optimering af ejerstrukturer.
· Udarbejde undervisningsmateriale til både internt og ekstern brug.
· Udarbejdelse af artikler og publikationer til markedsføringsbrug.
· Med tiden vil der blive mulighed for at få momsindberetningsopgaver. Selvstændighed og grundighed er derfor vigtigt.

Opgaverne vil desuden spænde bredt inden for fast ejendom, bilbranchen, foreninger, uddannelsesinstitutioner, handel med udlandet, men vil ikke være afgrænset hertil.

Vi tilbyder:
· En unik mulighed for få indblik i hvordan man håndterer direkte og indirekte skatter i praksis.
· Grundig oplæring af dygtige kollegaer med hver sit speciale område.
· En arbejdsplads med uformel og dynamisk atmosfære.
· Et godt socialt sammenhold på tværs af alle vores afdelinger i hele landet.
· PC og arbejdstelefon.
· Mulighed for fastansættelse efter endt studie.

Vi søger to kollegaer, for hvem studierne er det vigtigste, men som samtidig også kan være vores kommende fastansatte konsulent efter endt uddannelse. Har du en rådgiver i maven er dette helt sikkert noget for dig!

Send os din ansøgning inkl. opnåede karakterer.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.