SR eller revisor med SR-ambitioner, Mariagerfjord

Beierholm Mariagerfjord

Har du lysten og evnerne til at træde ind i en karrierestilling, hvor du kan indfri dine ambitioner, og hvor du får mulighed for personlig og faglig udvikling? I Beierholm Mariagerfjord er vi kundernes foretrukne sparringspartnere – også indenfor flere større nicher som ikke findes andre steder i branchen. Så er du Statsautoriseret revisor eller i gang med SR-studiet? Så er du måske den rette kandidat til Beierholm Mariagerfjord.

Bliv en del af et ambitiøst team

Som erfaren revisor hos Beierholm Mariagerfjord, bliver du en del af en faglig kompetent sektion, hvor der er mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt. Beierholm Mariagerfjord består af to kontorer, henholdsvis i Hobro og Hadsund, og er med sine +100 medarbejdere en større, ambitiøs og anderledestænkende revisions- og rådgivningsforretning, der vil noget særligt for sine kunder og medarbejdere.


Du vil få et stort ansvar; både hvad angår kunder og kollegaer. Med afsæt i din faglighed får du ansvar for at lede og udvikle egen kundeportefølje, hvor værdifuld rådgivning er essentielt. Du kommer til at indgå i et stærkt team, hvor der sammen med mange lokale kunder er en niche med fokus på fuldservice af praktiserende læger og speciallæger.  

Dine opgaver er bl.a.: 

  • Selvstændigt kundeansvar
  • Rådgivning af kunder og udvikling af portefølje  
  • Generel portefølje- og ressourcestyring 
  • Primært håndtere personlige regnskaber, herunder assistance med opstilling og udvidet gennemgang.

Du vil få et fagligt ansvar overfor dine kollegaer, som du vil bidrage til udvikling af på bedste vis. Her vil du agere mentor og sparringspartner samt aktivt bidrage til udvikling og kvalitet i opgaveløsningen. Du vil opnå succes, hvis du mestrer både det faglige- og personlige lederskab.

Som en erfaren revisor i vores team med speciale i lægesegmentet får du en unik mulighed for at arbejde med både regnskaber og rådgivning. Det er derfor betydningsfuldt, at du motiveres af disse opgaver og har lysten til at varetage disse. Denne kundeportfolio vil fint kunne kombineres og udbygges med en bred portefølje af andre små og mellemstore kunder.

Hvem er du og hvad bidrager du med?

Du kommer med en baggrund og erfaring som revisor og har afsluttet din SR. Du kan også for nuværende være under uddannelse til Statsautoriseret revisor, eller påbegynde SR-studiet i 2024. Vi bidrager gerne til din videre udvikling i rammer, der passer til netop dér, du er i livet. Der vil i stillingen være mulighed for på sigt at gå partnervejen.

Du arbejder analytisk, struktureret og med stort overblik. Du lykkes gennem tydelig kommunikation og aktiv involvering af andre. Du har faglig stolthed og brænder for at levere kompetent rådgivning til dine kunder, dette sikrer du ved at holde dig opdateret og inddrage vores relevante specialister og partnere.  

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde dig?

I sektion Mariagerfjord træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

Mariagerfjord er en sektion, der består af revisorer, outsourcing medarbejdere og specialister, der har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv. Afdelingen servicerer mange forskellige virksomheder i hele landet, og har specialister med stor ekspertise inden for rådgivning af læger, fondsselskaber og kapitalforvaltere samt formuende kunder.

I Beierholm Mariagerfjord kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance.


Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Signe Ravn på 87 32 57 94. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Mariagerfjord
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.