Slagelse – Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer

Beierholm Slagelse

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

 

Udvikling af dit talent

Du kan lide at arbejde med tal, er god til at tale med mennesker og er motiveret for at tage ansvar. I Beierholm ved vi, at du bedst udvikler dit talent, når du kombinerer uddannelse med mulighed for at løse konkrete opgaver i praksis. Derfor vil du som trainee hurtigt komme til at løse opgaver for vores kunder samtidig med, at du følger vores spændende og lærerige interne traineeuddannelse. Det betyder, at du fra starten opbygger- og bliver en del af - et stærkt socialt og fagligt fællesskab. Det er vigtigt for os, at du får den bedste start som trainee og som medarbejder i Beierholm. Du får derfor en buddy, som hjælper dig med at komme godt ind i opgaverne og afdelingen.

 

Som trainee hos Beierholm i Slagelse

… får du over 40 imødekommende og hjælpsomme kolleger på kontoret, mange personalegoder og ikke mindst en god kantineordning. Du får også mulighed for at tage en HD ved siden af dit arbejde, som betales af Beierholm. Udover kollegerne på kontoret har Beierholm 1.400 medarbejdere på landsplan.

 

Du kommer med eller er i gang med

… HHX, finansøkonom eller financial controller. Du har mod på, og lyst til, at kaste dig ud i nye opgaver og tage ansvar. Du er god til at tale med mennesker, interesserer dig for andre og er god til at kommunikere. Du er systematisk og organiseret, og så er du god til det med tal.

 

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om traineeuddannelsen?

Gå ind på vores hjemmeside www.beierholm.dk/karriere/trainee og læs mere om jobbet og uddannelsen. 

 

Fortæl os

… hvorfor du gerne vil være revisortrainee hos netop os. Send dine uddannelses-/eksamenspapirer eller seneste karakterblad samt CV.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er velkommen til at ringe til Cristian Buchwald Nielsen på tlf.: 58554811.  

 

Vi læser ansøgninger og indkalder løbende til samtale. Så skynd dig at send en ansøgning, hvis du vil med på holdet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/09-2022
Arbejdssted:
Sjælland, Slagelse
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.