Slagelse - Økonomikonsulent til afdeling med branchens bedste rammer

Beierholm Slagelse

Er du fremtidens økonomikonsulent med øje for det digitale? Så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som én af Danmarks bedste. Her træder du ind i frie og trygge rammer, hvor du kan udfolde og styrke dine evner med støtte fra gode og kompetente kolleger. Som konsulent i Beierholms Outsourcing-afdeling i Slagelse får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af opgaver her på kontoret og ude hos dine kunder.  

 

Alsidig hverdag med digitalt fokus
Som kompetent økonomikonsulent bliver du både værdsat på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger, når vi skal rådgive og servicere vores kunder. Som noget helt særligt skal du hjælpe os med at implementere vores unikke værktøjer, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere. 

 

Højt til loftet og frihed under ansvar
På kontoret i Slagelse, hvor vi er 45 medarbejdere på tværs af revision, outsourcing, løn og skat, har vi højt til loftet. Kombineret med en flad organisationsstruktur, hvor alle kan tale med alle, vil du opleve, at vi sammen løfter opgaven - som et hold! Du vil opleve, at døren altid står åben, hvis du har brug for sparring – både hos dine kolleger og din leder.
Vi tror på frihed under ansvar, hvorfor du i høj grad selv planlægger din arbejdsdag - også hvis det betyder, at du ind i imellem vælger at arbejde hjemmefra.


Hvad får du som regnskabskonsulent i Beierholm?

 • Egne faste kunder, som du hjælper med alt fra bogføring, opsætning af rapporteringsskabeloner, digitalisering af kundes løsninger samt løbende sparring, enten hos kunden eller på Beierholms kontor
 • Værdifuld udviklende og faglig sparring med kolleger
 • Målrettet intern undervisning
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger
 • De bedste rammer for dine ambitioner og dit familieliv

Dit arbejdssted vil veksle mellem Beierholms kontor og vores kunder, som alle er mindre og mellemstore virksomheder. Du vil blive sat grundigt ind i dine arbejdsopgaver af din leder og kolleger.

 

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Bogholderi
 • Rapportering
 • Afstemninger
 • Optimering af processer, herunder opsætning af løsninger til nuværende og fremtidige kunder

 

Hvad kommer du med?

 • Du trives med bogholderi og har styr på den bagvedliggende faglighed
 • Erfaring med Business Central, NAV, E-conomic eller andre systemer
 • Du har evt. erfaring med brug af Pleo og Corpay
 • Evne til at sætte dig ind i nye systemer og processer
 • Næse for fornyelse og effektivisering
 • En veludviklet situationsfornemmelse
 • Naturlig lyst til at tage ansvar

 

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du ønsker at blive en del af vores hold. Vedlæg CV og andre relevante papirer.

Vi læser alle ansøgninger og indkalder løbende til samtale. 

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Frederik Søndergaard Kjelkvist, tlf. 26 35 57 92.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Sjælland, Slagelse
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.