Slagelse – Er du vores nye erfarne kollega i revisionsafdelingen?

Beierholm Slagelse

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.  

 

Du er god til kundepleje

Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer, at du har kundetække og er god til at kontakte vores kunder og rådgive dem, så de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.  

 

Udviklende rammer og et godt hold  

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling. 

Du vil arbejde som ledende medarbejder med egen kundeportefølje med ansvar for såvel revision og gennemgang af årsregnskaber, ligesom der vil være rig mulighed for løbende at yde rådgivning inden for både regnskab, skat, digitalisering af kundens forretning og meget mere.

 

Hvad får du som revisor i Beierholm Slagelse?

 • Værdifuld udviklende og faglig sparring
 • Mulighed for at præge din egen portefølje af opgaver
 • Målrettet intern undervisning
 • Et dedikeret team af dygtige og engagerede kolleger
 • Tæt kontakt til afdelingsleder og partnerne på kontoret
 • De bedste rammer for dine ambitioner og personlige balance 

 

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Revision og udarbejdelse af årsregnskaber
 • Skattemæssige opgørelser
 • Rådgivning 

 

Hvad kommer du med?

 • +4 års praktisk erfaring som revisor og afsluttet HD samt evt. i gang eller afsluttet cand.merc.aud.
 • Evne til at læse dine kunder og afdække deres behov for rådgivning
 • Du er god til at skrive og tale med kolleger og kunder
 • Naturlig lyst til at tage ansvar   

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt, hvorfor din revisorkarriere også kommer til at løfte Beierholm. Send også CV og andre relevante papirer. Vi søger løbende nye kræfter og vurderer og ansætter derfor løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Frederik Kjelkvist på mailadressen fsk@beierholm.dk eller tlf. 26 35 57 92.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Sjælland, Slagelse
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.