Seniorkonsulent til fagligt videnscenter for Outsourcing

Beierholm Aalborg

Motiveres du af faglighed i spændingsfeltet mellem revision, økonomistyring og digitalisering, så har vi en spændende mulighed som Seniorkonsulent til fagligt videncenter for Outsourcing i Beierholm.

Med reference til Senior Manager for Fagligt videnscenter for Outsourcing, får du som Seniorkonsulent mulighed for at sætte din faglighed i spil, når du sammen med dine kolleger arbejder med at sikre optimale og effektive arbejdsgange. Vores lokale Outsourcing afdelinger hjælper Beierholms kunder med deres økonomifunktion, hvor opgaver som bogholderi og økonomisk rapportering bl.a. udføres. For at udføre denne opgave og konstant udvikle og optimere vores arbejdsgange og processer, er der i Beierholms fællesfunktioner et fagligt videnscenter for Outsourcing. Det er her, du som Seniorkonsulent får en vigtig og yderst spændende opgave med at udvikle, implementere og drive optimale processer til gavn for de lokale afdelinger og vores kunder.

 

Opgaven du skal løse

Som Seniorkonsulent i Beierholms faglige videnscenter for Outsourcing får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af opgaver. Din faglige viden bringes i spil, når faglige standarder, compliance og værktøjer til at understøtte den enkelte revisors dagligdag skal udvikles. Du vil i dagligdagen fungere som det bindeled, der kobler Outsourcing sammen med revisions- og regnskabsprocesserne. Her vil opgaverne bl.a. være:

  • Medvirke til udvikling af fagligt videnscenter, med fokus på proces, teknik og faglige forhold
  • Analyseopgaver med fokus på forædling af processer og workflow
  • Kortlægge potentielle effektiviserings- og automatiseringsmuligheder samt løsninger
  • Understøtte de lokale afdelinger med sparring og support hvad angår ’best practics’
  • Udvikle og understøtte kompetenceudvikling
  • Implementeringsopgaver med fokus på forankring af arbejdsgange

Din snitflade i organisationen bliver stor, da du bliver en del af Outsourcings videnscenter. I dette krydsfelt, kan der være behov for sparring med kollegaer, du bliver derfor omgivet af landets bedste revisorer og eksperter inden for understøttende rådgivningsydelser, der alle brænder for at skabe de bedste løsninger for kunderne. Her vil digitale løsninger være en del af dagligdagen, da vi har et stort fokus på digitalisering indenfor bogholderifunktionen.

Hvad kommer du med?

Din faglighed er solid, og du har styr på de bagvedliggende regler og retningslinjer. Du er vant til at bringe din faglighed i spil, og det falder dig naturligt at holde din viden ajour. Erfaring med oplæring af andre i processer og arbejdsgange vil være en fordel. Det vigtigste er, at du kan bringe din faglige viden i spil og omsætte den til processer og praksis.

Din baggrund som revisor vil bringe dig langt i stillingen. Har du dertil erfaring fra en økonomifunktion, og kender arbejdet fra begge roller, vil det være et plus.

Om Beierholm

Vi tilbyder en spændende stilling med mange faglige og personlige udviklingsmuligheder. Beierholm er på en spændende vækstrejse, hvor bl.a. Outsourcing er i fokus. En enestående mulighed for at dyrke din faglighed. Du træder ind i nogle frie og åbne rammer, hvor du som Seniorkonsulent har en høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde. Vi vægter work-life-balance højt, prioriterer et godt arbejdsmiljø.

Hvordan ser din ansøgning ud?
Fortæl os, hvorfor du skal være en del af Beierholm og være med til at løfte Fagligt videnscenter for Outsourcing.  

Har du spørgsmål til stillingen, Beierholm som arbejdsplads eller rekrutteringsprocessen er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent, Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 28 60 97 87. Director Mette Krogh står også gerne til rådighed for spørgsmål på tlf. 96 34 78 56.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.