Revisortrainee til Thyborøn

Beierholm Thyborøn

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

 

Udvikling af dit talent

Du kan lide at arbejde med tal, er god til at tale med mennesker og er motiveret for at tage ansvar. I Beierholm ved vi, at du bedst udvikler dit talent, når du kombinerer uddannelse med mulighed for at løse konkrete opgaver i praksis. Derfor vil du som trainee hurtigt komme til at løse opgaver for vores kunder samtidig med, at du følger vores spændende og lærerige interne traineeuddannelse. Det betyder, at du fra starten opbygger- og bliver en del af - et stærkt socialt og fagligt fællesskab. Det er vigtigt for os, at du får den bedste start som trainee og som medarbejder i Beierholm. Du får derfor en buddy, som hjælper dig med at komme godt ind i opgaverne og afdelingen.

 

Du kommer med eller er i gang med

-HHX, finansøkonom eller financial controller. Du har mod på- og lyst til at kaste dig ud i nye opgaver og tage ansvar. Du er god til at tale med mennesker, interesserer dig for andre og er god til at kommunikere. Du er systematisk og organiseret, og så er du god til det med tal.

 

Som trainee hos Beierholm
Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse og som ruster dig både fagligt og personligt. Samtidigt sikrer vi en udvikling i opgaverne, så du bliver ved med at udvikle dig ind i rollen som revisor. Parallelt hermed styrker vores veltilrettelagte interne undervisning dine faglige evner.

Som revisortrainee bliver du en del af en faglig kompetent afdeling, du får gode kolleger, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til både at få gavn af dine evner og være med til at skærpe dem til fælles fordel. Som revisortrainee tilbydes du bl.a.:

  • Et godt kollegialt sammenhold
  • Værdifuld udviklende og faglig sparring
  • Målrettet intern undervisning
  • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger
  • De bedste rammer for dine ambitioner og udvikling

 

Vores kontor i Thyborøn og i Lemvig er under samme ledelse, og derfor er der et stærkt bånd mellem afdelingerne. Du vil derfor få mulighed for at samarbejde med på tværs af de to afdelinger, og blive en del af et kollegialt sammenhold med flere trainees. 

 

Vi tilbyder et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse, med ambitiøse mål og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

 

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om traineeuddannelsen?

Gå ind på vores hjemmeside https://www.beierholm.dk/karriere/trainee og læs mere om jobbet og uddannelsen. 

 

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Camilla Spanggaard Andersen på tlf. 28 60 97 87.

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at sende dit CV og en motivation for jobbet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Midtjylland, Thyborøn
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.