Revisor til Beierholm Fredericia

Beierholm Fredericia

Har du lyst til at være en del af Danmarks bedste arbejdsplads? Vi søger en kompetent revisor til vores kontor i Fredericia. Her får du en enestående chance for at opnå dine mål, præcis hvor du befinder dig i din livssituation. Hos Beierholm er der plads til netop dig!

 

Til afdelingen i Fredericia søger vi en revisor, der ønsker at have en bred portefølje og har et vidstrakt udvalg af kompetencer. Vi søger derfor en kvalificeret kandidat med gode samarbejdsevner, en proaktiv tilgang til opgaver og evnen til at arbejde selvstændigt med en struktureret tilgang.

 

Vi leder efter dig, der trives i en afdeling med frihed under ansvar

Du bliver en del af en arbejdsplads, som brænder for mennesker. Vores mål er at være bedst til mennesker – kunder og medarbejdere. Derfor er vi ambitiøse på vores medarbejderes vegne. Uanset hvor du befinder dig i din karriere, vil du opleve de bedste rammer for din udvikling.

Som en del af revisionsholdet hos Beierholm Fredericia vil du blive involveret i en bred vifte af opgaver. Med din ekspertise og baggrund spiller du en afgørende rolle i udviklingen og leveringen af værdifuld rådgivning til vores kunder, hvorfor en kundeorienteret tilgang vil være en værdifuld ressource i vores team. Af denne grund leder vi efter en dygtig revisor, der naturligt påtager sig ansvar for opgaverne, og som har en baggrund som HD-R/cand.merc.aud.

 

Dine primære opgaver vil være:

  • Bidragelse til udvikling og vedligeholdelse af eksisterende kundeportefølje
  • Revision og gennemgang af regnskaber
  • Skat- og momsmæssige opgørelser
  • Bidrage til den samlede opgaveløsning i teamet

 

Vi skaber plads til både arbejde og privatliv

Vi tilbyder rammer, hvor din vækst som revisor og som menneske kan udfolde sig, og disse rammer bliver skræddersyet i harmoni med din aktuelle livssituation. På kontoret i Fredericia træder du derfor ind i et miljø præget af et stærkt fagligt fundament og en velafvejet tilgang. Troen på en balanceret arbejdslivsstil er central, og derfor har du selv ansvaret for at sikre, at vi lever op til vores kunders forventninger.

 

Derudover får du et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse med ambitiøse mål, og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

 

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Minela Ogric på 50 59 68 28. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at sende dit CV og en ansøgning.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Syddanmark, Fredericia
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.