Rekrutteringskonsulent

Beierholm København

Beierholm vokser og har et stort behov for kontinuerligt at tiltrække og udvælge de bedste talenter i branchen. Vi søger nu endnu en kollega til vores nyopstartede team med udgangspunkt fra kontoret i København.


Beierholm vil være branchens bedste rådgiver for små og mellemstore danske virksomheder. En strategi der tager afsæt i en klar vision om, at vi vil være bedst til mennesker – kunder og medarbejdere. Som følge héraf er det vores klare målsætning at være blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Et mål, som vi nu i en længere årrække kan sige at have opnået og fortsat stræber efter at være. Vi sætter en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvad enten du er revisor eller en del af den øvrige rådgivningsforretning og dertil hørende støttefunktioner.

Konsulent med ansvar for hele rekrutteringsprocessen
Som konsulent i rekrutteringsafdelingen vil du sammen med en seniorkonsulent have et regionalt ansvar for Sjælland og øerne med udgangspunkt fra kontoret i Søborg. Herfra supporterer du de kontorer/afdelinger, der findes i din region med rekrutteringer af alt fra trainees til erfarne revisorer og specialister. Der vil ligeledes være behov for support på opgaver i andre områder, ligesom der vil være behov for støtte med specifikke searchopgaver, hvor du supporterer dine kolleger i rundt i landet.

Som udgangspunkt vil du selv være ansvarlig for rekrutteringsprocessen fra A til Z. Du vil sparre med lederne og den HR-ansvarlige i din region og gennemføre jobafklaringen med den rekvirerende afdeling. Herfra laver du både annoncetekst og den supplerende research for at fremskaffe relevante kandidater. Afslutningsvis foretager du selv interviews og tests af kandidater, inden du giver dine anbefalinger til den ansættende leder eller afdeling. I tillæg til selve procesansvaret vil du få tildelt et nationalt ansvar for én eller flere administrative opgaver, der relaterer sig til processen. Det kunne være publicering af online annoncer eller lign.

I stillingen vil du referere til rekrutteringschefen.

Erfaren Recruiter med evne til at styre egne opgaver
Vi søger dig, der har et par års erfaring inden for rekruttering. Enten fra en intern funktion, hvor du har løst netop den beskrevne opgave eller fra et rekrutteringshus som researcher, hvor du nu har mod på at prøve kræfter med den fulde proces. Vi forventer derfor, at du har godt styr på searchprocessens elementer, og at du er i stand til at finde og motivere også de ikke-aktivt søgende kandidater. Optimalt har du endvidere én eller flere testcertificeringer, der har gjort dig i stand til at afdække adfærdsprofiler – alternativt vil vi meget gerne uddanne dig i dette!

Da det ikke altid er den lige vej, der bringer dig i mål, er du som person både løsningsorienteret og handlekraftig. En god portion vedholdenhed og resultat drive kræves ligeledes, når opgaverne bliver svære. Det er vigtigt for os, at du går til opgaverne med en positiv attitude og er serviceminded. Da vi er i opstartsfasen for afdelingen, bygger vi processerne og afdelingen op løbende, så vi vil samtidig værdsætte, at du er med til at inspirere andre og aktivt inddrager de spidskompetencer, som du kommer med.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Send os dit CV og fortæl os i din ansøgning, hvorfor netop du skal med på vores nye hold. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, rekrutteringschef Søren Krogstrup på tlf. 22 79 00 98. Vi glæder os til at høre fra dig og modtage din ansøgning.

 

Vi gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive vurderet løbende.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
07/08-2023
Arbejdssted:
Hovedstaden, København
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.