Outsourcingtrainee til Beierholm Aarhus

Beierholm Aarhus

Fold dine evner ud på en arbejdsplads, der år efter år bliver kåret som en af Danmarks bedste. Med cirka 1.800 medarbejdere i en virksomhed i konstant vækst tilbyder vi en lærerig atmosfære, der nøje forbereder dig til at opnå dine mål og realisere dine ambitioner. Hos Beierholm har vi fuld tiltro til dine evner, hvilket giver dig en betydelig grad af frihed og ansvar. Vi er overbeviste om, at dette vil bidrage til at forme dig til en værdifuld medarbejder inden for outsourcing.


Som Outsourcingtrainee i Beierholm Aarhus får et stort ansvar. Vi søger en trainee, som naturligt tager ansvar for opgaveløsningen, og som er drevet af at udvikle og løfte kundernes lønadministration.


Dine primære opgaver vil være:

 • Lønadministration
 • Bidrage til den samlede opgaveløsning i teamet
 • Direkte kundekontakt
 • Diverse administrative opgaver og indberetninger
 • Tiltrædelser/fratrædelser/barselsregler

Vores toårige uddannelsesforløb hos Beierholm er skræddersyet til at ruste dig til fremtidens behov inden for økonomisk rådgivning. Når du har gennemført uddannelsen, vil du have opbygget brede kompetencer indenfor bogholderi med hovedvægt mod lønadministration.

Disse to år som trainee er dog blot det første trin i den i alt 6-årige uddannelsesplan fra vores interne outsourcing-akademi, som giver dig mulighed for specialisering.

Du får også mulighed for løbende dialog og sparring med vores kunder, og med tiden bliver du en værdifuld rådgiver. Vores tilgang til opgaver er fleksibel, og vi tilpasser dine arbejdsopgaver i takt med din faglige udvikling og personlige interesser.

Skab din egen karriere som trainee i Beierholm
Beierholms trainee-uddannelse er skabt for at imødekomme vores kunders behov og markedets udvikling. Vi ved, at vores kunder ønsker faste kontaktpersoner med dybdegående forståelse for deres virksomhed og evnen til at optimere deres økonomiske processer.

I uddannelsesforløbet vil du få en buddy, der sikrer en god start på dine opgaver, og som undervejs vil guide og støtte dig i din udvikling. Din hverdag som løntrainee kombinerer teori og praktisk erfaring, hvilket udvikler dig både fagligt og socialt. Efter endt uddannelse åbner der sig spændende muligheder for efteruddannelse og en karriere hos os, hvor vi støtter din faglige vækst.

Hos Beierholm har vi et arbejdsmiljø med højt til loftet. Her er plads til alle, og du vil hurtigt opleve, at dine kolleger ikke kun bliver professionelle sparringspartnere, men også dine venner. Vi stræber samtidig efter at skabe et liv i balance, fordi vi tror på, at gode betingelser og en støttende atmosfære skaber dygtige medarbejdere.

Din vej til Beierholm

 • En færdiguddannelse som en Finansøkonom, Finansbachelor, Financial Controller eller en professionsbachelor
 • Eller måske er du i gang eller færdig med en HA eller cand.merc.aud
 • Vi ser gerne, at du har erhvervserfaring fra andre stillinger, og har været aktiv i erhvervslivet i nogle år
 • Vi mener, at vejen til at blive løntrainee i Beierholm kan se meget forskellig ud, da vi som virksomhed ser potentiale i vores medarbejdere uanset deres uddannelsesbaggrund eller tidligere erhvervserfaring.

Det vigtigste er, at du har:

 • En motiveret tilgang til læring og udvikling
 • Et visionært mindset og en løsningsorienteret tilgang
 • En lyst til at tale og sparre med kunder og kolleger
 • En god forståelse for tal og digitalisering

Vi tilbyder dig

 • I korte træk tilbyder Beierholm et toårigt målrettet intro- og uddannelsesforløb med støtte fra en erfaren medarbejder, der hjælper dig med at komme godt i gang og tilbyder værdifuld læring. Du vil modtage løn under din traineeuddannelse samt have adgang til en sundhedsordning og andre medarbejderfordele. Hos Beierholm skaber vi optimale betingelser for din personlige udvikling!
 • Besøg vores hjemmeside for mere information: https://www.beierholm.dk/karriere/start-din-karriere-hos-beierhol

Hvad skal du gøre?

 • Fortæl os hvem du er, hvad du drømmer om og gerne om din motivation for at blive løntrainee hos Beierholm. Husk at vedlægge CV og en kortfattet ansøgning
 • Vi søger en trainee med opstart 1. september 2024, og vi afholder samtaler løbende. Derfor opfordrer vi dig til ikke at vente for længe med at sende din ansøgning.

 

 

Ansøgningsfrist:
Opstart:
01/09-2024
Arbejdssted:
Midtjylland, Aarhus
Ansættelsesform:
Tidsbegrænset

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.