Outsourcingchef - København

Beierholm København

Regnskabsprofil med digitale kompetencer.


Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 40 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.


Sektion København har kontor i Søborg og består af mere end 300 personer fordelt på 10 afdelinger med Partnere, revisorer og outsourcingmedarbejdere, samt flere fælles specialistfunktioner som skat, moms, jura, finansiel rådgivning, Bæredygtighed/ESG mv.


Beierholm outsourcing
I Beierholm outsourcing hjælper vi med at optimere, effektivisere og drive kundernes økonomifunktion. Vi standardiserer og automatiserer økonomiprocesserne og udnytter de teknologiske muligheder hertil fuldt ud. Samtidig kan vi bidrage med kompetente ressourcer til den daglige drift, som til eksempel bogholderi, lønadministration, rapportering og løbende økonomisk sparring.


Økonomifunktionen er i forandring pga. ny lovgivning, nye digitale løsninger og integrerede systemer. Det kræver tid, ressourcer og kompetencer at sætte sig ind i de nye muligheder og krav, dette er endnu en årsag til at mange af Beierholms kunder vælger en hel eller delvis outsourcing af økonomifunktionen.
Afdelingens konsulenter er en integreret del af vores revisionsafdelinger og arbejder tæt sammen med revisorerne.


Rollen som chef for outsourcing
Outsourcing er i vækst, vores rådgivning bliver bredere og dermed er kravene til processer, værktøjer og metoder samt outsourcingmedarbejderes kompetencer stigende. Derfor har vi oprettet en ny stilling med ansvar for den faglige, operative og forretningsmæssige udvikling af området i København. Med reference til sektionsledelsen og i tæt samarbejde på tværs af organisationen vil de væsentligste opgaver være at:

 • Udarbejde, udvikle og vedligeholde beskrivelse og prioritering af arbejdsgange.
 • Sikre ensretning og strømlining af arbejdsgange i outsourcing på tværs af afdelinger.
 • Optimering af bogføringsprocesser og workflows og sikre implementering af procedurer.
 • Etablere og facilitere netværk og videndeling med outsourcingmedarbejdere på tværs af afdelinger
 • Afdække behov og skabe rammerne for kompetenceudvikling af medarbejdere.
 • Deltage i videndeling og kompetenceudvikling på tværs af geografier med andre Outsourcingchefer.
 • Sørge for lokal forankring af nationale tiltag.


Kvalifikationer:

 • Baggrund som revisor, økonomimedarbejder eller tilsvarende.
 • Erfaring med BC, E-conomic og Navision.
 • Stærk interesse og flair for IT og digitalisering, herunder implementering af og onboarding til IT systemer.
 • Evne til at skabe struktur og være praktisk og systematisk.
 • Hands-on tilgang med evne til at lede og inspirere kolleger ved eksempel.
 • God kommunikator og evne til at interagere med interessenter på alle niveauer.
 • Motiverende personlighed med evne til at udvikle og implementere.
 • Højt drive, vedholdenhed og en målrettet indstilling.
 • Ledelsesmæssig erfaring og kommercielt mindset.

 

Hvad vi tilbyder:

Vi tilbyder et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®). Du vil komme med på en udviklings- og forandringsrejse, med ambitiøse mål og vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige betingelser på alle parametre.

 

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Juul på mobil 4031 9929

 

Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt. Derfor vurderer og indkalder vi løbende ansøgere til samtale, så vent ikke med at kontakte os.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hovedstaden, København
Ansættelsesform:
Fastansat

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.