Nord- og midtjylland - Finans- og formuerådgivere til ejerledere og formuende privatkunder

Brug din erfaring som rådgiver til at yde uafhængig finans- og formuerådgivning, der skaber merværdi for dine kunder. I Beierholm Finansiel Rådgivning arbejder vi med troværdig rådgivning efter et sæt af etiske retningslinjer, som sikrer, at rådgivningen er uafhængig og at kunderne ved, at rådgiveren er på deres side.

Fagligt overblik skaber merværdi
Som Finans- og formuerådgiver er du fagligt kompetent inden for rådgivning af formuende privatkunder og selvstændige/virksomhedsejere. Din erfaring bidrager til at sammensætte og fremlægge individuelt tilpassede løsninger, der tager udgangspunkt i kundens samlede økonomiske forhold og derfor tilfører kunden maksimal værdi. Og kunderne føler sig godt tilpasse, når du professionelt og med ægte interesse samarbejder med dem om at skabe den bedst mulige løsning.

Engageret og proaktiv
Som Finans- og formuerådgiver i Beierholm Finansiel Rådgivning træder du ind i nogle frie og åbne rammer og bliver en del af et sammenspillet hold af stærke og kompetente Finans- og formuerådgivere. Desuden får du skæringsflader til dygtige revisorer og andre specialister i Beierholm. Vi arbejder godt sammen, og vi glæder os til, at du kommer og styrker vores stærke hold yderligere. Vi sætter pris på hinandens bidrag og løser opgaverne i en uformel atmosfære, hvor det er muligt at skabe balance mellem din karriere og dit privatliv.

Vi søger en rådgiver til hvert af vores kontorer i Aalborg og Aarhus, og du bliver derfor fast tilknyttet et af disse kontorer. Du får desuden nogle arbejdsdage på vores øvrige kontorer i Nord- eller Midtjylland, alt efter din bopæl. Der vil være noget kørsel forbundet til jobbet.


Hvad får du som Finans- og formuerådgiver i Beierholm Finansiel Rådgivning

 • Et selvstændigt job i en travl hverdag, hvor der forventes, at du selv kan og vil præge udviklingen heraf
 • Et spændende og dynamisk arbejdsmiljø præget af en uformel omgangstone
 • Mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i et miljø med stor aktivitet og mange udfordringer
 • Attraktiv fast løn efter kompetencer og indsats
 • Gode værktøjer til at understøtte din rådgivning og vise konsekvensberegninger over for kunden
 • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv


Hvilke opgaver skal du løse?

 • Formuerådgivning og investering
 • Rådgivning for virksomhedsejere, herunder pension
 • Rådgivning om ejendomsfinansiering, herunder både rådgivning om ny finansiering samt gældspleje af eksisterende finansiering
 • Totalrådgivning på kort og lang sigt
 • Sparring med og rådgivning af kollegaer om faglige problemstillinger

 

Hvad kommer du med?

 • Du har konkret erfaring med rådgivning af kunder – f.eks. fra pengeinstitut
 • Du har en finansiel uddannelse, gerne suppleret med en formuerådgiveruddannelse og/eller HD i finansiel rådgivning, finansiering eller regnskab
 • Du har god indlevelsesevne, så du kan sætte dig ind i kundernes situation, behov, ønsker og muligheder
 • Du er god til at kommunikere og forenkle komplicerede problemstillinger i en ligeværdig dialog
 • Din troværdighed gør, at du evner at opbygge langvarige kunderelationer

 

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl, hvorfor du kommer til at løfte vores afdeling. Send også CV og andre relevante papirer. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Rønfeldt (Aalborg) på tlf. 2121 2532 eller eller Brian Stjernholm (Aarhus) på tlf. 61 51 31 60

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hele landet
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.300 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.