.Net backend softwareudvikler til Beierholm Aalborg

Beierholm Aalborg

Brug din erfaring med softwareudvikling til at understøtte nogle af Danmarks førende revisorer. Vi har gang i mange udviklingsprojekter, hvor softwareudviklingen spiller en central rolle. Derfor har vi brug for dine kompetencer, som skal gavne både dine kolleger og Beierholms kunder.

 

Bliv en del af en IT-afdeling i vækst

Softwareudviklingsafdelingen er en mindre afdeling, der er kendetegnet ved et stærkt sparringsmiljø, og hvor den bedste løsning ofte findes i fællesskab. Vi lægger stor vægt på samarbejde, både i afdelingen, med vores leverandører og i forhold til vores organisation, som samtidigt er vores kunder. Derfor er vi også servicemindede og åbne over for både forslag og flere vinkler på løsningsmuligheder. Tilmed har vi kraftig vækst og store ambitioner med vores digitale platform.

Du kommer til at deltage i udviklingsprojekter som understøtter vores strategiske mål for digitalisering i Beierholm. Det er projekter som gennemføres agilt via SCRUM, og på tværs af afdelinger i vores organisation.

Da vi selv drifter løsninger som vi udvikler, kommer du også til at deltage i 3. level support. Her har vi direkte kontakt til slutbrugere, projektejere og arbejdsgrupper.

 

Hvad vi er på udkig efter

Vi søger en erfaren softwareudvikler med ekspertise inden for microsoft-teknologier og en stærk baggrund i C#. Som en nøglemedarbejder vil du deltage i design, udvikling og vedligeholdelse af softwareløsninger ved hjælp af Microsoft-platforme og teknologier som .Net. Azure og SQL.

 

Ansvarsområder

 • Udvikle softwareløsninger med fokus på integrationer til slutbrugersystemer
 • Samarbejde tæt med teamet og organisationen for at forstå krav og tekniske specifikationer
 • Fejlfinding, test og vedligeholdelse af eksisterende applikationer
 • Sikre høj kvalitet, ydeevne og sikkerhed i løsninger
 • Det er en fordel, hvis du har lysten til at varetage en funktion som flydende Scrum Master. Eller medbringer erfaring fra en tidligere lignende rolle.Hvad kommer du med?

 • Du har en metodisk tilgang til udviklingsopgaver, og kendskab til DevOps (Development operations), SCRUM, Git
 • Dybdegående viden om C#- og Microsoft .Net
 • Gerne erfaring med Microsoft Azure
 • Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med Hangfire, men det er ikke et krav.
 • Evner at arbejde både selvstændigt og som en del af et team
 • Du har en relevant uddannelse som softwareudvikler, og/eller relevant erhvervserfaring igennem +5år.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som Softwareudvikler og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. På kontoret i Aalborg træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. Derfor er du selv med til at planlægge din arbejdsdag og er med til at sikre, at afdelingen leverer det, kunderne forventer.

I Beierholm Aalborg kan du sikre dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur, der vægter både mennesker, forretning og ambitioner højt. Hos Beierholm er vi stolte af at blive kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser år efter år (Great Place to Work®), hvilket også understøtter vores grundlæggende filosofi om vigtigheden af et liv i balance.

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Chef Softwareudvikling, Danni Dalsgaard Jensen på tlf. 96 34 78 93 eller Rekrutteringskonsulent, Signe Høhrmann Ravn på tlf. 87 32 57 94. Vi ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt og evaluerer derfor ansøgninger løbende. Vent derfor ikke med at sende dit CV og ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig og komme i gang med processen.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Nordjylland, Aalborg
Ansættelsesform:
Fastansat