Næstved – Er du vores nye digitaliseringskonsulent, der hjælper vores kunder med digital udvikling?

Beierholm Næstved

Er du fremtidens digitaliseringskonsulent med fingeren på pulsen? Så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle frie og trygge rammer, hvor du kan udfolde og styrke dine evner med støtte fra gode og kompetente kolleger. Som digitaliseringskonsulent i Beierholm Næstveds Outsourcing-afdeling får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af opgaver her på kontoret og ude hos dine kunder.

 

Alsidig hverdag med digitalt fokus

Som kompetent digitaliseringskonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger, når vi skal rådgive og servicere vores kunder. Som noget helt særligt skal du hjælpe os med at implementere vores unikke værktøj, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

 

Et godt bagland gør dig bedre

Som digitaliseringskonsulent hos Beierholm Næstved rummer de udviklende rammer alle muligheder for at blive endnu bedre til dit fag og være endnu mere for dine kunder. Rammerne omfatter nogle af landets bedste revisorer og andre kompetente kolleger, som altid er klar til at støtte op og sparre med dig. Med den tryghed i ryggen kan du se frem til et balanceret arbejdsliv, der udvikler og ruster dig til morgendagens udfordringer med en mere digital bogholderifunktion.

 

Hvad får du som digitaliseringskonsulent i Beierholm Næstved?

 • Værdifuld, udviklende og faglig sparring
 • Kundeansvar
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger 
 • De bedste rammer for dine ambitioner og din familie

 

Hvilke opgaver skal du løse?
Vi anvender og tilbyder vores kunder Business Central (BC) tilpasset efter kundens behov, og med mulighed for relevante integrationer til andre systemer. Som vores nye digitaliseringskonsulent, er du hurtig til at sætte dig ind i vores eksisterende digitale ydelser, særligt vores digitale værktøj, Beierholm Bejour, og dine opgaver bliver derfor:

 • Sparring med Beierholm Næstveds outsourcingkolleger og revisorer om implementering af kundernes brug af de digitale ydelser
 • Bogholderi og rapportering for vores kunder i Business Central (BC)
 • Digitalisering, optimering og implementering af bogholderimæssige løsninger
 • Beskrivelse af forretningsgange, der letter implementering
  Videndeling og opbygning af netværk

 

Hvad kommer du med?

 • Solid erfaring med og forståelse for bogføring, regnskab og økonomi
 • Næse for fornyelse og digital effektivisering
 • Indgående kendskab til Business Central. Men også kendskab andre systemer som e-conomic mv., er en fordel
 • Evne til at sætte dig ind i nye systemer og processer
 • Naturlig lyst til at tage ansvar

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl os, hvorfor du skal være en del af vores hold. Vedlæg CV og andre relevante papirer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Outsourcingchef, Christian M. Wennicke på telefon 20973710.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Sjælland, Næstved
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.400 medarbejdere fordelt på kontorer i over 30 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.