Næstved – Bliv revisor på en faglig dygtig og social arbejdsplads

Beierholm Næstved

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Du træder ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.  

Hvem er Beierholm Næstved?

Vi er en virksomhed med et solidt og funderet værdisæt, som vi efterlever. Vi gør alt for, at alle kolleger udvikler sig fagligt, og at den enkelte har indflydelse på egne udviklingsforhold. Vi er omkring 70 super skønne kolleger på kontoret, og alle bidrager vi til et stærkt kollegialt sammenhold. Vi passer og plejer det med forskellige faglige, sociale og festlige sammenkomster og rejser; som du har mulighed for at deltage i, i det omfang, du har tid og lyst til.

Vi går langt for at sikre, at der er fleksibilitet i forholdet mellem privatliv og arbejdsliv, herunder at der også er mulighed for hjemmearbejdsdage.  

Hvem er du? 

Vi forestiller os, at du

  • har lyst til at være en del af vores tætte sammenhold og kollegiale fællesskab i ovenstående rammer
  • har opgaver inden for de traditionelle ydelser som revision, skat og regnskab
  • har indsigt i den digitale omstilling, der påvirker revisors dagligdag
  • påtager dig det ansvar, du får stillet i dit daglige virke
  • er proaktiv i din tilgang til dine kunder
  • holder af den løbende, og til tider uopfordrede, dialog med dine kunder

 Hvad kommer du med?

  • 3-6 års erfaring som revisor
  • en afsluttet eller igangværende uddannelse (HD, CMA)
  • en naturlig lyst til at tage ansvar

Beierholm ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl kort og godt om dig selv i en ansøgning og vedhæft dit CV samt andre relevante dokumenter.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Christian M. Wennicke, telefon 20 97 37 10.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Ansøgningsfrist:
Opstart:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Sjælland, Næstved
Ansættelsesform:
Fastansat, Fuldtid

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.